Soru Sahibi
25 Aralık 2010 14:03

cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi

cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi sonuçları: gulukoz:114 ***70-110 lh:3.2 ***1.7-8.6 fsh:3.58 ***1.5-12.4 prolaktin:4.47 ***4-15 progesteron:0.487 estradiol:16.82 ***7.63-42.6 testesteron:3.55 ***2.18-9.05 afp:2.97 ***0-7- 2 sene önce de penil doopler yaptırdım sonuç normal çıktı ,penil dopleri tekrarına gerek var mı?bu sonuçlara göre testesteron takviyesi almam gerek mi? sonuçlar,pskolojik etkili oldugunun belirtisi mi? teşekkür ederim

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)

testler normal gözüküyor. urolog ve psikiyatrinin ortak değerlendirmesi gerekebilir.

27 Aralık 2010 11:29
Op. Dr. İbrahim Halil  Bozkurt
Op. Dr. İbrahim Halil Bozkurt Üroloji

Yazar toplam 880 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
oligoastenoteratozoospermi(OAT) Op. Dr. İbrahim Halil Bozkurt
sol testiste kist var ne yapmalıyım? Op. Dr. İbrahim Halil Bozkurt
Prostat ilacı ve düşük tansiyon. Op. Dr. İbrahim Halil Bozkurt
Üroloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Etiketler
Cinsel ilişki , Sertleşme , Progesteron , Prolaktin , Afp , Fsh , Testesteron , Lh , Penil doppler , Cinsel isteksizlik kan testi
Facebook Twitter Instagram Youtube