Öİ
Soru Sahibi
7 Şubat 2016 14:01

Asiri Heyecan

Hocam din görevlisiyim . namaz kildırmaya başlayınca çok heyecanlaniyorum ve tikaniyorum aşırı terliyorum bununla birlikte . bana hangi ilacı onerirsiniz. Bundan 5 yıl önce dideral ve secita isminde iki ilaç kullanmistim . tesekkur ederim .

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

İbrahim Bey, yaşadığınız sorun performans anksiyetesine benziyor. İlaçlar size bir noktaya kadar yardımcı olur. Sorunu net ve kalıcı bir şekilde çözmek için bu alanda yeterli eğitimi almış bir uzmandan psikoterapi desteği almanız gerekiyor.

8 Şubat 2016 09:56
Öİ
Soru Sahibi

PSİKİYATRİ YE Mİ BAŞVURMAM GEREKİR. İYİ ÇALIŞMALAR

9 Şubat 2016 09:26

Kesinlikle hayır. İlaçlı tedavi size bir süreliğine yardımcı olur. Sizin sorunu derinden çözmeniz lazım, çünkü mesleğiniz her zaman performans isteyen bir meslek. Uzman bir klinik psikologtan destek almanızı öneririm. Sayfamda uzman nasıl olur buna dair bir makale yazmıştım. Ona göz atabilirsiniz.

9 Şubat 2016 10:33
Uzm. Psk. Özlem Bugur
Uzm. Psk. Özlem Bugur Psikoloji

Yazar toplam 105 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Hayvan alerjisi Uzm. Psk. Özlem Bugur
Duygu Karmaşası ve Eşcinsellik Uzm. Psk. Özlem Bugur
Baş ağrısı Uzm. Psk. Özlem Bugur
Hayaller kuruyorum Uzm. Psk. Özlem Bugur
Psikoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Psk. Zeynep Şen
Psk. Zeynep Şen Psikoloji
Psk. Dilara Acar
Psk. Dilara Acar Psikoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube