seval hanım sorunuz çok açık değil ancak aldatmak bir hastalık olmaktan çok belki bir hastalığın semptomu yada sadece bir tutumdur. bu sebeple sorunuzu açarsanız belki yardımcı olabilirm.
30 Kasım 2009
SA
merhaba hüsnü bey. öncelikle sorumu yanıtsız bırakmadığınız için teşekkür ederim.internetten pr. dr. mehmet zihni sungurun yazısını okudum ve kendisi aldatmanın hastalık olduğunu belirtiyordu.ben de en azından bu konuda bilimsel bir çalışma yapmış olan bir uzman psikiyatristle randevu alarak görüşmek istiyorum.Ancak benim tanıdığım böyle biri yok. Amacım böyle bir uzman bulmak. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.teşekkürler.
seval hanım:öncelikle Dr. Mehmet Sungur aldatmanın bir hastalık olduğndan çok aldatmanın dinamikleri üzerinde durmaktadır. aldatmak bir hastalık değildir. ancak bir semptom yada hastalığın bir belirtisi olabilir. bu konuda bir psikoterapist ile görüşebilirsiniz. istanbul bu konuda zengin seçenekler sunmaktadır.