Adet sikayeti
AY
Alp*** Y***
20 Temmuz 2021
Hocam adet önces veya adet olurken ishal olmak normalmidir? Hamilelik suphesi olabilirmi?
2 cevap
1270 görüntülenme
Cevaplar (2)

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Alperen çok acil psikolojik desteğe ihtiyacın var. İshal ile birlikte sol kulağı da kaşınıyorsa gebe kalmış olabilir. Bu nasıl bir cehalettir? Daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, www.drkutaybiberoglu.com, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (CİNSELLİK, bekaret, gebelikten korunma) ulaşabilirsiniz.
21 Temmuz 2021
AY
Hocam çok gencim cehaletimi ona veriyorum ve birde internetteki bilgi kirliligi çok etkiledi maalesef keske sizi ilk basta tanıyıp bulsaydim Saolun hocam peki spermler vajina icinde ölüyorsa iceriye boşaldigimizda nasil ölmüyorlar?
22 Temmuz 2021

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Asiditeden koruyan meni sıvısı ve ejakülattaki milyonlarca sperm yoğunluğu, kilt konumunda.. 1. Psikolojik destek alın. 2. Önerdiğim cinsellik A, B, C bölümlerinin tümünü okuyun.
22 Temmuz 2021
Toplam Cevap
9663