Somon dna sı pi sistem

Somon dna sı  pi sistem

Somon DNA polinükleotid olarak adlandırılan ve hücre yapımına destek olan bir maddedir. Somon balıklarının spermlerinden elde edilen Somon DNAsı en etkili anti-aging yöntemlerinden birisi olduğunu kısa zamanda kanıtlamıştır.

 Somon DNAsı tedavisi kendi hacminin 10 bin katı kadar daha çok suyu yapısında depolayarak cildimizin daha parlak, daha dolgun ve daha genç görünmesini sağlamaktadır

Somon DNAsı Tedavisi bilimsel tabanlı iki aşamadan oluşmaktadır. İlk aşama olan hyaluronik asit tedavisi ile cildinizin kaybettiği nem dengesi düzenlenirken ikinci aşamada somon DNA sı ile elastin, kolajen ve fibronektin gibi bağ dokusunun ihtiyacı olan proteinlerin yeniden yapılandırılması sağlanır.  Tüm uygulamalar ikişer hafta arayla uygulanır ve ihtiyaca göre 4 – 6 seans sürmektedir.

Uygulanan bir kür etkisini yaklaşık 1 yıl boyunca sürdürmektedir. Ancak tedavinin etkisinin kalıcı ve daha mükemmel olması için 3 ay ve 6 ay sonra yapılacak devam seansları ile mümkün olmaktadır.

Pi sistem ;

Cilt yapısının düzenlenmesinde,

Yüz, boyun-dekolte, el, dudak bölgelerinin yenilenmesi, onarımı ve gençleştirilmesinde,

Göz çevresinin aydınlatılması ve yeniden yapılandırılmasında (şişlik ve koyu halkaların giderilmesinde)

Hamilelik sırasında ve kilo alıp vermeler sonucunda oluşan çatlakların tedavisinde,

Saç dönülmesi tedavisinde,

Akne izlerinin tedavisinde,

İç kol ve dizde görülen sarkma ve çatlak tedavilerinde kullanılır.  

Pİ System, var olan ince kırışıkları açar, cilt yüzeyini iyileştirir ve kırışıklık oluşumunu engeller ancak dolgu özelliği taşımaz.

Uygulama çok ince iğnelerle yapılır. Uygulama sırasında anesteziye gerek yoktur . Ancak ihtiyaç duyulursa lokal anestezik kremler yardımıyla ağrısız, acısız  konforlu bir tedavi yapılabilir.

Bu protokolü oluşturan polinükleotidler (Somon DNA’sı) ve hyaluronik asit molekülleri vücudun tamamen doğal elemanları olup, Mastelli Bio-Pharmaceutical tarafından geliştirilmiş patentli bir teknolojidir. Vücudunuza herhangi bir toksik ve yan etkisi yoktur.

Somon DNA uygulamasından sonra iş ve sosyal hayata devam edilebilir. Ciltte sadece hafif bir kızarıklık, şişlik ve küçük morluklar oluşabilir. Bu reaksiyonların tamamı birkaç günde kendiliğinden geçer. Makyajla kapatılabilir

 Diğer estetik ve antiaging amaçlı uygulamalarla kombine edilebilir. Bu tedavilerin etkinliğini ve kalıcılık süresini uzatır.

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Ayşegül Girgin

Dr. Ayşegül GİRGİN, 1986 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1992 yılında tamamlamış ve tıp doktoru unvanı almıştır. 2000-2004 yılları arasında İntermeda Medikal'de 4 yıl 1 ay süren lazer epilasyon, medikal estetik uygulamaları, lazer uygulamaları için uygulayıcı eğitimini tamamlamıştır. Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde, Sağlık Bakanlığı'nda 1998-2002 yılları arasında 4 yıl 7 ay boyunca İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Hekimi olarak görev yapmıştır.1995-2000 yılları arasında 5 yıl boyunca İlsan ilaç Sanayii A.Ş. iş güvenliği ve işçi sağlığı çalışmaları, sağlık taramaları, iş güvenliği eğitimleri, iş ortamında koruyucu ve önleyici hekimlik hizmetleri, periyodik sağlık taramaları hizmeti vermiştir.  Dr. Ayşegül GİRGİN, şu anda Kadıköy'de bulunan Özel Klinika Polikliniği'nde hastalarına hizmet vermektedir. ...

Etiketler
Mezolifting
Dr. Ayşegül Girgin
Dr. Ayşegül Girgin
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube