Sigara bırakma terapisi

Sigara bırakma terapisi

Biorezonans seansı bağımlılık yapan madenin çevresine yaydığı frekansların vücuttan silinmesi işlemidir. İşlem sırasında kişi sakinleşme-rahatlama dışında bir şey hissetmez.

Biorezonans kısaca maddelerin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılması işlemidir. Quitt terapisi ise Almanya kökenli olup biorezonans teknolojisinin bağımlılıklar ve kilo vermeye odaklı özel şeklidir. Bu işlemi aşılamaya da benzetmek mümkün olabilir. Amaç alerjen ya da bağımlılık yapan maddeye karşı vücutta bir "silkelenme" ve "temizlenme" hali yaratabilmektir. Biorezonans tekniği birbirinin ayna görüntüsü iki frekansın birbirini yok edeceği bilgisinden yola çıkar. İçilen sigaradan alınan frekans (elektromanyetik yayılım), elektronik olarak ters çevrilerek (ayna görüntüsü olarak) çok küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilir. Yapılan işlem vücuda düşük frekanslarda (radyo sinyalleri gibi) yayın yapmak gibidir. İşlem bağımlılık yaratan maddeden alınan frekans paterninin ayna görüntüsünün vücuda verilmesi ve iki ters frekans paterninin birbirini ortadan kaldırması olarak ifade edilmektedir.

Terapilerin Etkisi

Terapi sonrasında vücutta hızlı bir temizlenme olmakta ve bir iki gün içinde bünye sigarayı gerçekte olduğu gibi yani gerek bir zehir olarak algılamakta ve sigara dumanına karşı doğal bir şekilde tepki vermektedir. Yani aslında bu terapiler ile vücudun nikotin karşı yıllar içinde geliştirmiş olduğu “tolerans” hali ortadan kalkmakta vücut sigara dumanını gerçek haliyle, yani vücuda yabancı bir madde olarak algılamaya başlamaktadır. Kısaca terapiler sonrasında sigara isteği çok net olarak hissedilebilir şekilde azalmakta, sigaranın dumanına karşı vücutta bir tepki oluşmakta ve giren kişilerin hemen hepsinin söylediği gibi “vücudun sigara istemiyor olması, fiziksel bir istek duymama hali” yaşanmaktadır. Etkisi nikotin vücuda tekrar tekrar ve ısrarla tanıtılmadıkça devam eder.

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Cem Mermut

Uzm. Dr. Cem Mermut, 1968 yılında Diyarbakır'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1986 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1993 yılında başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 1993 - 1998 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaparak Dahiliye - İç Hastalıkları Uzmanı olmuştur. Ayrıca Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Gastroenteroloji bölümü yan dal ihtisasını da tamamlamıştır. 2002 Yılında Sosyal Sigortalar Kurumu Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Gastroenteroloji bölümünü kurmuş olan Uzm. Dr. Cem MERMUT, 2002 - 2005 yılları arasında, Diagnostik ve Terapödötik ünitesini kurmuş ve çok sayıda işlem gerçekleştirmiştir. Uzm. Dr. Cem Mermut, 2005 - 2014 yılları arasında Türkiye'nin ve İzmir'in ilk özel Gastroenterolojimerkezini kurmuş ve burada h ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Etiketler
Terapi
Uzm. Dr. Cem Mermut
Uzm. Dr. Cem Mermut
İzmir - Dahiliye - İç Hastalıkları
Facebook Twitter Instagram Youtube