Selülitleriniz için yeni ve etkili bir konsept

Selülitleriniz için yeni ve etkili bir konsept

 Estetik sektöründe tedavisi en zor hatta imkansız görünen Selülit ve Doğum çatlaklarının tedavisinde ayrıca boyun, kol, iç bacak gibi incelme ve cilt sıkılaştırmanın en zor olduğu bölgelerin tedavisinde çok etkili 3 yeni teknoloji ;

AWT ile Şok Dalga Terapisi 

Beden dışında üretilen titreşimler ses dalgası şeklinde dokunun içine yayılır. Subkutan dokunun yenilenmesi için tedavi edilecek bölgeye yumuşak, etkili ve iyi amaçlı bir enerji geçişi sağlanır. Tedavi süresince yağ hücrelerinin duvarları zarar görür. Bu yağ hücrelerinin içindekiler, trigliseritler, sardığı dokuları terk eder ve atılması için karaciğere taşınır. Bu taşıma, günlük olarak bol miktarda su içildiğinde artar.

GEMINIS Radyo Frekans ile Cilt Sıkılaştırma

Vücut ve yüz bakımı için benzersiz bir radyo frekans sistemidir. GEMINIS lokal yağ ve selülit tedavisi için üretilmiş etkili bir sistemdir. Bipolar radyofrekans, LED, cryoterapi, mekanik masaj ve vakum terapiyi birarada kullanarak etkili bir tedavi sağlar.

GEMINIS etkileyici bir şekilde cildi sıkılaştırır ve şekle sokar. Yüz uygulamalarında kolajen uyarımı sağlayarak cildin toparlanıp gerginleşmesini sağlar.


BEAUTYVİBE ile kas tonusunun geliştirilmesi
 
Anti- selülit 10 dakikada 1 m2 lik alanı çalıştırır. Beautyvibe, dijital olarak kişisel koçluk yaparak “ Whole Body Vibration( Tüm Vücut Titreşimi ) ” prensiplerine göre hastalarınıza özel bir egzersiz programı sunar. Etki edilen her kasın kasılmasıyla etkili bir egzersiz sağlar. Bu özel egzersiz programı, tedavi edilen bölgedeki cildi destekleyen bu kasların gerilmesini sağlar. Bunun dışında lenf drenajının gelişmesini ve yağların yanmasını sağlar.

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Bülent Cihantimur

Op. Dr. Bülent CİHANTİMUR, 1968 yılında Kars'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı olmuştur. 

1999 yılında Estetik International Sağlık Grubunu kurmuş olan Op. Dr. Bülent CİHANTİMUR, 7 şubesi ile hizmet vermeye devam eden kliniğin Genel Koordinatörlüğü'nü de bizzat kendisi yürütmekte olup mesleki çalışmalarına kliniğinde devam etmektedir.

Op. Dr. Bülent CİHANTİMUR'un ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış onlarca makalesi bulunmaktadır. Bununla birlikte Bursa'da bazı magazin ve sanat dergilerinde köşe yazarlığı yapmaktan da mutluluk duymaktadır. 

Etiketler
Selülitleriniz için yeni ve etkili bir konsept
Op. Dr. Bülent Cihantimur
Op. Dr. Bülent Cihantimur
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube