Doktorsitesi.com

Radyofrekans ile 10 Seans Ameliyatsız Yüz Germe

Uzm. Dr. Jale Şenyurt
Uzm. Dr. Jale Şenyurt
16 Ocak 202616 görüntülenme
Randevu Al
Radyofrekans lazer teknolojilerinin çözemediği, sadece cerrahi operasyonlarla başarılabilen yüz germe işlemini enjeksiyonsuz, iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmadan çözebilen bir teknolojik yöntemdir
Radyofrekans ile 10 Seans Ameliyatsız Yüz Germe

Daha sıkı bir cilt, daha genç bir görünüm

Yüz ifademiz birçok şey anlatır. Kırışıklıklarımıza tecrübe, üzgün görünümümüze yorgunluk tanımı yaparız çoğu zaman. Bunlara çözüm olarak estetik cerrahi her zaman bir seçenektir. Ama şimdi yeni bir yöntem olan ultherapy var. Cerrahi olmayan uplift (yüz kaldırma) yöntemi olan ultherapy ile zamanın ve yerçekiminin cildimizde yarattığı tahribatı önlemek mümkün.

Radyofrekans ile 10 seans uygulama sonunda meydana gelen güzel görünüm, cildin kendi iyileşme sürecini kendisinin yaratması sonunda, cilt altında yer alan bağ dokusunun güçlenmesi ile meydana geliyor.

Yazar Hakkında

Uzm. Dr. Jale Şenyurt

Uzm. Dr. Jale Şenyurt

Uzm. Dr. Jale Şenyurt, sertifikalı medikal estetik alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahip, anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanlığı altyapısıyla estetik uygulamaları hasta güvenliği odağında ele alan bir hekimdir. 1961 yılında Kayseri’nin Develi ilçesinde doğmuş, eğitim hayatını Ankara’da sürdürmüştür. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1987 yılında mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır.

Önemli Bilgilendirme

Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.