Online diyet nedir ve nasıl uygulanır?

Online diyet nedir ve nasıl uygulanır?

Nefes almak, su içmek ve yemek yemek yaşamak için vazgeçemeyeceğimiz 3 şey! Beslenme yaşantımızın her anında bizimledir. Sağlıklı olmak, fit olmak, dengeli beslenebilmek ve bağışıklığımızı güçlendirmek vücudumuzun tüm işleyişini, sabah nasıl uyandığımızı ve günümüzün nasıl geçtiğini belirler.

Yoğunlaşan iş hayatı, artan yaş ile beraberinde gelen kronik rahatsızlıklar ve salgın hastalıklar önümüze engeller koyar ve zorlukları aşabilmek için yeni yöntemler bulmamızı sağlar. Online diyet, bu yöntemlerden biridir. 

Online diyet, hayatınızın yoğunluğu ne olursa olsun size her yerden ulaşabilmemizi ve her an yanınızda olabilmemizi sağlar. Online diyet sayesinde telefon ile görüşüp sorunlarınızı çözebilir ve aklınıza takılan bir soru olduğunda 1 mesaj gönderme hızında cevaplayabiliriz. Danışmak istediğiniz konulşarı isterseniz e-mail yoluyla haftalık sorabilirken istereniz görüntülü konuşmalar sayesinde nerede olursanız olun yüz yüze cevaplayabiliriz.

Online diyet ile zamanınız olmadığında ya da kendinizi dışarı çıkacak kadar iyi hissetmezseniz siz hiç yorulmadan, trafiği dert etmeden yanınızda olabiliriz. Anlık iletişim sayesinde bir mesaj kadar uzağınızda olduğumuz için dengeli beslenme sürecine adapte olmak kolaylaşır. Motivasyon diyet sürecinin en önemli basamağıdır ve online takip bu motivasyonu destekler.

Online diyet takip sürecinde yüz yüze görüşmelerimizde olduğu gibi çeşitli tarifler ile beslenmemizi renklendirerek sağlıklı kan değerlerinize ve istediğiniz sağlıklı fit vücuda sahip olabilirsiniz.

Sağlıkla kalın!

Bu makale 2 Ekim 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dyt. Deniz Karpuzoğlu

Dyt.Deniz Karpuzoğlu, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde başladığı eğitimini başarıyla tamamlayarak Diyetisyen unvanı almıştır.Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimini tamamlayarak Uzman Diyetisyen unvanının sahibi olmuştur. 

Mesleki çalışmalarına Neolife Tıp Merkezi'nde devam etmektedir.

Etiketler
Sağlıklı zayıflama
Uzm. Dyt. Deniz Karpuzoğlu
Uzm. Dyt. Deniz Karpuzoğlu
İstanbul - Diyetisyen
Facebook Twitter Instagram Youtube