Online diyet hizmeti nelerden oluşmaktadır:

Online diyet hizmeti nelerden oluşmaktadır:

Online diyet, diyetisyene ulaşma imkanı olmayan ye da yoğunluktan yüz yüze görüşmeye vakti olmayan kişilerin yaşamının kolaylaştıracak sağılıklı diyet hizmetidir.Gelişen teknoloji sayesinde, tek bir tuş ile size ulaşmam mümkün.

Bu sistem ile sağlıklı bir yaşam sürerek, size ve yaşantınıza en uygun diyet listesini hazırlamayı hedefliyorum.

Online diyet sisteminde; öncelikle sizi daha iyi tanıyabilmek için ayrıntılı değerlendirme formunu da doldurduğumuz bir telefon görüşmesi sağlıyoruz. Bu görüşmede yakın zamanda yaptırmış olduğunuz tahlilleri, vücut ölçümlerinizi (boy, kilo vs.) öğrenerek beslenme programınızın tamamen size özgü olmasını sağlamaktayım.

ZAYIFLAMA DİYETİ

KİLO ALMA DİYETİ

KİLO KORUMA DİYETİ

HASTALIKLARA ÖZGÜ BESLENME

GEBELİK BESLENMESİ

EMZİRME DÖNEMİNDE BESLENME

SPORCU BESLENMESİ

BARİATRİK CERRAHİDE BESLENME

ÇOCUK BESLENMESİ

YAŞLILIK DÖNEMİNDE BESLENME

MENEPOZ DÖNEMİNDE BESLENME

ONLİNE DİYET NELERİ KAPSAMAKTADIR?

Program 30 günlüktür. Ayda 4 kez (her hafta) telefon görüşmeleriyle size en uygun diyet programı planlayıp diyet listenizi mail adresinize gönderiyorum. Ayrıca WhatsApp üzerinden tüm sorularınızı yanıtlayıp, haftalık beslenme ve egzersiz değerlendirmesi yaparak daha yüksek motivasyon ile hedeflerimize ulaşmayı sağlıyoruz.

Programa katıldığınızda randevu günü; sabah aç karnına program süresince her zaman kullanacağınız tartıda tartılmanız ve ölçümlerinizi almanız gerekmektedir.

KİMLER ONLİNE DİYET YAPABİLİR?

Yoğun iş temposundan dolayı diyetisyen randevusuna gelemeyenler.

Bulunduğu şehirde diyetisyene ulaşma imkanı olmayanlar.

Diyet yaparken sürekli kontrol edilmeye ihtiyaç duyanlar.

Yurt dışında yaşayanlar.

Salgın döneminden dolayı evden dışarı çıkamayanlar.

Hedeflediğiniz kiloya ulaşırken bilinçsizce davranıp, tekdüze ve sağlığınızı bozacak uygulamalar yerine diyetisyen kontrolünde sürdürülebilir, sağlıklı ve kalıcı sonuçlar almaya ne dersiniz? Hadi bahanelerin ardına saklanmaktan vazgeçip başlayalım.

Bu makale 5 Haziran 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dyt. Rabia Özsaygın

Dyt. Rabia ÖZSAYGIN, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde başladığı eğitimini başarıyla tamamlayarak Diyetisyen unvanı almış ve hayalindeki mesleğine kavuşmuştur. Eğitim öğretim hayatı boyunca çeşitli kongre ve sempozyumlara katılmıştır. Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi, Palandöken Devlet Hastanesi, 55. Ağır bakım ve Onarım Merkezi ve Atatürk Üniversitesi Merkezi yemekhanesinde zorunlu ve gönüllü staj yapmıştır. Staj dönemi boyunca; Anne Çocuk Beslenmesi, Obezitede Beslenme, Yoğun Bakımda Beslenme, Diyabette Beslenme ve Karbonhidrat Sayımı, Bariatrik Cerrahide Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme bölümlerinde hizmet etmiştir.  Dyt. Rabia Özsaygın, mesleki çalışmalarına Erzurum'da Özel Buhara Hastanesi’nde 4 yıl görev al ...

Etiketler
Online
Dyt. Rabia Özsaygın
Dyt. Rabia Özsaygın
Erzurum - Diyetisyen
Facebook Twitter Instagram Youtube