New thermage cpt 3 boyutlu cilt toparlama

New thermage cpt 3 boyutlu cilt toparlama

Thermage cerrahi bir müdahale gerektirmeden göz kapakları, yüz, karın, kol, bacak ve el gibi vücut bölgelerinde uygulanarak cildi sıkılaştıran, daha düzgün görünmesine ve hatların belirginleştirilmesine yardımcı olarak daha genç görünüm sağlayan bir tedavidir. Tüm cilt tiplerinde dört mevsim uygulanabilmesi, işlem tekrarı gerektirmemesi, doğal bir görünüm sağlaması ve iyileşme sürecinin olmaması bu uygulamayı benzersiz kılar. Thermage uygulamasından sonra kişi derhal günlük yaşamına, iş ve sosyal yaşamına döner.

Dünya genelinde 2002 yılından beri kullanılan Thermage ile 75’den fazla ülkede 2.500’ün üzerinde hekim tarafından 1.000.000’un üzerinde uygulama yapılmıştır. Thermage Türkiye’de en seçkin kliniklerde ve sadece özel eğitim almış tıp doktorları tarafından uygulanmaktadır.

thermage

Nasıl Çalışır?

Thermage RF teknolojisi sayesinde cildin derin katmanlarında bulunan kolajende zengin doku tahrik edilir. Uyarılan kolajen zaman içerisinde yenilenerek cildin görünümünü iyileştirir, cildin sıkılaşmasını, ciltte sarkmaların azalmasını ve ciltle gençleşme sağlar.

Ne Kadar Sürer?

Uygulama kişinin cildinin durumuna ve uygulama alanının büyüklüğüne göre 45 dakika ile 1 saat arasında tamamlanır. Thermage tedavisi tek uygulamalıktır, işlem tekrarı gerektirmez.

Vücudun hangi Bölgelerine Uygulanır?

Göz kapakları, yüz, dudaklar, karın, kol, el, bacak ve kalçada uygulanabilir, selülit görünümünün iyileştirilmesi için de kullanılır. Düşük göz kapaklarının kaldırılması, göz kenarlarında oluşan kaz ayakları görünümünün yumuşatılması, kırışıklık ve sarkmaların düzleştirilmesi için Thermage ideal bir çözümdür. Yüz gerdirme operasyonu olmadan da genç görünmek Termaj CPT ile artık mümkün.
                            

Bu makale 17 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Mustafa Karataş

Dr. Mustafa KARATAŞ, 2002 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır. 2002-2004 yılları arasında yurt dışında medikal estetik konusunda eğitim alarak, bu alanda eğitimini kendini geliştirmeyi tercih etmiştir. 2004-2007 yılları arasında özel bir hastanenin Estetik ve Kozmetik bölümünde sorumlu hekim olarak görev yapmıştır. 2007’de Dipnot Nişantaşı Estetik Merkezi’ni kurmuştur. Kurucusu ve sahibi olduğu bu merkezde Medikal Estetik alanında hastalarına hizmet vermektedir. Dr. Mustafa KARATAŞ, AMWC, IMCAS, ve AMME gibi her yıl tekrarlanan, dünyadaki estetik ve estetikteki son gelişmelerin takip edilip tartışıldığı kongrelerde ve eğitim programlarında katılımcı doktorlar arasında yer almaktadır. 2006-2009 yılları arasında, botox ve dolgu konusunda Türkiye’deki ilk 10 kullanıcıdan biri olarak p ...

Etiketler
Yüz gençleştirmenin yolları
Dr. Mustafa Karataş
Dr. Mustafa Karataş
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube