Fokuslu ultrason ile gençlik ve güzellik!

Fokuslu ultrason ile gençlik ve güzellik!

ULTERA, HIFU isimleriyle de bilinen fokuslu (odaklı) ultrason,  radyolojide kullanılan ultrason yani ses dalgası teknolojisinin aynısıdır.  Son yıllarda en yeni ameliyatsız yüz gençleştirmede çok popüler olan bu yöntem uygun durumlarda ameliyata gerek kalmadan yüz ve boyunda gençleştirme ve bir nevi yüz germe sağlamaktadır.

Uygulaması son derece basit ve kullanım alanlarına göre 30-60 dakika sürmektedir.  Ağrısız denebilecek bir uygulamadır.  Deriye gerginlik veren kollajen moleküllerinin rejenerasyonunu (yeniden oluşmasını) sağlamakta ve 3 haftada etkisini göstermektedir. Maksimum etki ise 3-6 ayda gözlenir.

Yanak, boyun, yüz germe ve alin ve göz çevresi kırışıkları için oldukça uygundur. Kaşlarda ise adeta botoks etkisi yaratmaktadır.

 

Bu makale 10 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Prof. Dr. Birol Civelek

Prof.Dr. Birol Civelek Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi'nden mezun olarak Tıp Doktoru ünvanı almıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp 
Fakültesi'nde Kulak Burun Boğaz ihtisası yapmıştır. 2010 yılında Doçent ve 2016 yılında da Profesör ünvanları almaya hak kazanmıştır. Prof.Dr. 
Birol Civelek Çankaya'da yer alan muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.

Prof. Dr. Birol Civelek
Prof. Dr. Birol Civelek
Ankara - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube