Erkeklerin kadınlarda çekici buldukları

Erkeklerin kadınlarda çekici buldukları

Erkeklerin kadınlarda çekici buldukları:

Güzellik ve çekiciğin göreceli olduğunu ve kişiden kişiye, toplumdan topluma hatta dönemden döneme göre değişiklik gösterdiğini biliriz. genel inanışın aksine erkekler öncelikle kadınların vücutlarına ve giysilerine  bakmamaktadırlar. Erkekleri İlk etkileyen düzgün yüz hatları, sağlıklı ve ışıl ışıl bir gülümsemedir. Bir kadının vücut hatları ne kadar düzgün hatta ideale yakında olsa ağzı kapatarak gülme, sarı sağlıksız yada çapraşık dişler ve ağız kokusu erkeğe itici gelecektir.

Her şeyden evvel sağlıklı ve güzel bir vücut için spor yapmalı, ancak ağız sağlığı ve estetik bir gülüş için muhakkak uzman bir diş hekiminden yardım alınmalıdır.

Öncelikle ağız hijyenine dikkat edilmeli, düzenli olarak dişler fırçalanmalı varsa estetik dişhekimliği konularında destek alınmalı. Son dönemde dişbeyazlatmadan lamine ( yaprak porselen) ye hatta görünmeyen diş tellerine kadar pek çok tedavi sağlıklı ve çekici gülüşümüz için emrimizde.

 

 

Bu makale 9 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Arzu Yalnız Zogun

Dt.Arzu Yalnız Zogun,1972 yılında Elazığ'da doğmuştur. Lisans öncesi öğreniminlerinin ardından, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başladığı eğitimini 1994 yılında bitirerek diş hekimi unvanını almıştır.  5 yıl boyunca Acıbadem Hastanesi'nde,6 yıl boyunca Cosmodent Diş Hekimliği ve İmplantoloji Merkezi'nde görev yapmış olup mesleki çalışmalarına 2000 yılından beri kendi muayenehanesi'nde çalışmalarına devam etmektedir. Yurt dışında özellikle Fransa ve İsviçrede İmplantoloji alanında çalışmalara katılmış olup her yıl implantoloji ve Estetik Diş Hekimliği alanlarındaki yenilikler üzerine yapılan kongrelere katılmaktadır. Diş hekimliğinde önemli bir yere sahip, EDAD (Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği) ve OSSADER (OsseoIntegrasyon Akademisi Derneği) üyelikleri vardır. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Fransızc ...

Etiketler
Lamine
Dt. Arzu Yalnız Zogun
Dt. Arzu Yalnız Zogun
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube