Eklem ağrılarına ozon, prp ve cgf tedavi yöntemleri

Eklem ağrılarına ozon, prp ve cgf tedavi yöntemleri

Eklem ve kas yıpranmalarında, travmalarda, mineral eksiği, kireçlenme ve ameliyatlar sonrasında bu bölgelerde ağrılar oluşmaktadır. Çoğu ilaçların yan etkilerinde eklem ve kas ağrılarına yol açabilmektedir. Ülkemizde yaygın bir kronik ağrı çeşididir. Yaşın ilerlemesi, kalıtsal, kaza sonrasında olabilmektedir. Bu hastalıkları bulunan kişilerin cerrahi yöntemlerle, merhem ve ilaç tedavisi uygulanmaktadır. Bazı hastalıklara tedavi yanıt vermeyebilmektedir. Tamamlayıcı ve ek olarak eklem ve kas içi enjeksiyonlar uygulanmaktadır.

Eklem ve Kas İçi Enjeksiyonlar

Hastalığın tanısı ve teşhisi ile yapılır. Kişiye özel tedavi yöntemlerinden bir tanesidir. Kas ağrısı ve kemik ağrısı şikâyeti ile gelen hastalarımıza yapılan tetkikler sonucunda ortaya çıkmaktadır. Kişiye özle tedavi ile birlikte sürekli olarak ilaca bağlı kalmadan yaşamak mümkün olmaktadır. Önemli görülen birçok hastalıkta küçük müdahale ile yaşam kalitenizi arttırabilmeniz mümkün. İlaç ya da ameliyat olmadan sizler de kliniğimizde var tedavi yöntemi olan eklem ve kas içi enjeksiyonlar çalışmalarından uygun koşullarda yararlanabilirsiniz.

Bu makale 6 Ekim 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Doç. Dr. Erkan Yula

Doç.Dr. Erkan Yula, Temel Tıp Eğitimini 2002 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır, 2005-2009 yıllarında Tıbbi Mikrobiyoloji ihtisası, ileri moleküler mikrobiyoloji eğitimleri ve immünoloji eğitimi (2016) aldı. Çeşitli kurumlarında zorunlu aile hekimliği, klinik mikrobiyoloji ve kan bankacılığı hizmetleri; Çeşitli Devlet Üniversitelerinde Yrd. Doçent ve Doçent ünvanlıyla akademik çalışmalarda bulundu ve alanında lisans düzeyinde İngilizce ve Türkçe dersler vermiştir. Doç.Dr. Erkan Yula, bu süre zarfında ve sonrasında birçok akademik kitapta bölüm yazarlığı, sözlü bildiri ödülleri, Ar-Ge projeleri, 200’ün üzerinde uluslararası ve ulusal araştırma, makale, sözel ve yazılı sunumlar yayınladı ve “Journal of Immunology and Clinical Microbiology” adlı uluslararası akademik bir dergiyi kurarak ülkemize kazandırmıştır. ...

Etiketler
Ozon tedavi
Doç. Dr. Erkan Yula
Doç. Dr. Erkan Yula
İstanbul - Bütüncül Tıp
Facebook Twitter Instagram Youtube