Bütüncül şifa kampı 🌿

Bütüncül Şifa Kampı 🌿 Birbirinden değerli uzmanlarımızla; sanattan spora, yogadan refleksolojiye kadar geniş bir yelpazede bütüncül şifa yöntemlerini deneyimleyeceğiniz bu özel kampta bize katılmaya ne dersiniz? 💨 Dr Özgü Sevda Tekin ile Sana Özgü Nefes Terapisi sayesinde iç huzuru ve enerji dengesini keşfedin. 🎨 Keçe Sanatçısı Necmiye Tekin ile keçe sanatının inceliklerine dalın. 🩺 Uzm. Dr. Murat Yıldırım'ın Ağrıya bütüncül yaklaşımı ile kayropraktik tedavi ,akupunktur ve daha bir çok tedavi yöntemini keşfedin. 🦴 Fzt. Ferat Başer'in kayropraktik tedavi ve omurga bakımıyla ağrılarınıza veda edin. 🎭 Şeyda Turgut ile sanat terapisiyle bedensel ve duygusal farkındalığa ulaşın. (Çocuk ve yetişkin atölyeleri ile!) 🎭 Çocuk Etkinlikleri - Çağla Bozkır Kalafat ile çocuklarınız için yaratıcı ve eğlenceli atölyeler! 🦶Emel Şat - Yoga ve Refleksoloji ile vücudunuzun gizli enerjilerini ortaya çıkarın. Bedeninizi ve zihninizi bütünleştirin. Bu özel kampa katılarak bütüncül şifanın anahtarını keşfedin! Tarihler: 16-20 Kasım. Yer: Hilton Avanos Otel. Sınırlı kontenjan! Kayıtlarımız başladı.

Bütüncül şifa kampı 🌿

Bütüncül Şifa Kampı 🌿

Birbirinden değerli uzmanlarımızla; sanattan spora, yogadan refleksolojiye kadar geniş bir yelpazede bütüncül şifa yöntemlerini deneyimleyeceğiniz bu özel kampta bize katılmaya ne dersiniz?

💨 Dr Özgü Sevda Tekin ile Sana Özgü Nefes Terapisi sayesinde iç huzuru ve enerji dengesini keşfedin.
🎨 Keçe Sanatçısı Necmiye Tekin ile keçe sanatının inceliklerine dalın.
🩺 Uzm. Dr. Murat Yıldırım'ın Ağrıya bütüncül yaklaşımı ile kayropraktik tedavi ,akupunktur ve daha bir çok tedavi yöntemini keşfedin.
🦴 Fzt. Ferat Başer'in kayropraktik tedavi ve omurga bakımıyla ağrılarınıza veda edin.
🎭 Şeyda Turgut ile sanat terapisiyle bedensel ve duygusal farkındalığa ulaşın. (Çocuk ve yetişkin atölyeleri ile!)
🎭 Çocuk Etkinlikleri - Çağla Bozkır Kalafat ile çocuklarınız için yaratıcı ve eğlenceli atölyeler!
🦶Emel Şat - Yoga ve Refleksoloji ile vücudunuzun gizli enerjilerini ortaya çıkarın. Bedeninizi ve zihninizi bütünleştirin.

Bu özel kampa katılarak bütüncül şifanın anahtarını keşfedin! Tarihler: 16-20 Kasım. Yer: Hilton Avanos Otel. Sınırlı kontenjan! Kayıtlarımız başladı.

Bu makale 3 Ekim 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Sevda Tekin

 

Dr. Sevda Tekin,  Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Aile sağlık hizmetleri başhekimliği görevinde bulunmuştur.  2020 yılı itibariyle tamamlayıcı ve bütünsel tıp yaklaşımıyla hipnoterapi ve nefes eğitmenliği, refleksoloji, eft, teta, sayı analizi eğitmenliği, hastalıklar ve bilinçaltı kodları eğitimlerini almıştır. Hali hazırda diyaliz hekimliğine devam etmektedir. 2022 yılında Sana Özgü Nefes Akademisini kurmuştur. 

 Aynı zamanda Sana Özgü Nefes Akademisi'nde atolye çalışmaları ve nefes kampları düzenlenmektedir. Kurumlarda öfke kontrolü ve stres yönetimi seminerleri vermektedir. 

Etiketler
nefes terapisi
Dr. Sevda Tekin
Dr. Sevda Tekin
İstanbul - Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp
Facebook Twitter Instagram Youtube