Biorezonans yöntemi ile sigara bırakma

Biorezonans yöntemi ile sigara bırakma

Ülkemizde sigara kullanımının büyük bir sağlık sorunu ve ekonomik sorun oluşturduğu tartışılmaz. Türkiyede 32 milyon kişinin sigara kullandığı tahmin ediliyor. Sigaraya yılda yaklaşık 20 milyar dolar harcıyoruz. Sigaradan olan hastalıkların tedavisi için yapılan harcamaları ve kaybedilen işgücünü de  buna eklersek, çok ürkütücü bir tablo ortaya çıkmaktadır. Sigaraya başlama yaşının da sürekli düşmesi diğer bir üzücü durumdur.

Tüm bunları dikkate alırsak,  sigaraya başlamayı önlemek ve içenleri bıraktırmak, en önemli koruyucu sağlık konularından birisi olmalıdır. Son yıllarda gelişmiş ülkelerde sigara bıraktırma konusunda biorezonans ile çok olumlu sonuçlar alındı. Biorezonans ülkemizde de 2.5 senedir uygulanmakta ve çok yüz güldürücü sonuçlar alınmaktadır.

Biorezonans kısaca, vücudumuzdaki hücre, doku, ve organların yaydığı elektro manyetik frekansları tesbit etme, bunları sağlıklı ve hastalık yapıcı olarak ayırma ve bu frekansları modifiye ederek (yani ihtiyaca göre  ters çevirerek , büyüterek veya birleştirerek) vücuda geri verme esasına dayanan bir terapi sistemidir.  Biorezonans ile cam, ahşapve  plastik hariç tüm maddelerin elektro manyetik frekans kalıplarını elde etme olanağı vardır. Sigara bırakma seansında ise nikotinin frekans kalıbı elde edilerek terapide kullanılır. Tüm bu işlemler, kuantum fiziğinden yararlanan ve bilgisayarlı bir cihaz olan biorezonans cihazları  yardımıyla yapılır. Bizim merkezimizde kullandığımız ve Alman Regumed firmasının ürettiği  BICOM 2000  cihazı ise, en gelişmiş biorezonans cihazıdır.

Biorezonans ile sigara bırakma yönteminde bizim uygulamamız sırayla şöyledir;

1-     Sigarayı bırakmaya kesin karar vermiş kişilere, önce "Fagerstörm Nikotin Bağımlılık  Testi " uygulayarak bağımlılıklarının tipi saptıyoruz..

2-     Smokerlyzer isimli test cihazı ile bağımlılık seviyelerini ölçüyoruz.

3-     Kişiye son bir sigara içirip, izmarit kısmını cam bir tüp içerisine koyuyoruz.

4-     Kişinin tansiyon, nabız sayısı ve kilosunu ölçüp, kaydediyoruz. 

5-     Bicom cihazının giriş kısmına, kişinin içtiği son sigara ile tükrük örneğini yerleştiriyoruz.

6-     Bicom cihazı bu tükrük örneğinden ve sigaradan, kişiye özel “Nikotin  Elektro Manyetik Frekans Kalıbını” tesbit ediyor.

7-     Tesbit edilen bu frekans kalıbı  ters çevriliyor ve 64 kat büyütülerek elektrotlar  ve “Modülasyon Mat “ dediğimiz manyetik bir minder ile vücuda geri veriliyor.

8-     Böylece vücuttaki nikotin frekansı ters frekansla karşılaştığın için, (Fizik kurallarI gereği)  sıfırlanıyor.

9-     Tüm bu işlemler yaklaşık 55 dakika sürüyor.

10-   Seans sırasında uyguladığımız frekansları bir çipe yüklüyoruz. Bu çipin 1 ay süreyle cilde yapışık halde taşınmasını istiyoruz. Böylece frekans alımı devam ediyor.

11-  Genellikle tek seanslık uygulama yereli olmakla birlikte, bünyesel farklılıklardan dolayı nadiren de olsa destek seansları uyguladığımız oluyor. 

12-   seans sonrası vücudumuz, sigarayı yabancı bir madde gibi algılamaya ve sigarayla daha önce hiç tanışmamış gibi davranmaya başlıyor. Sigaraya karşı bir nevi tokluk ve ilgisizlik hali oluşuyor. Sigara dumanından aşırı derecede rahatsız olunmaya başlanıyor.

13-  Nikotinin vücuttan daha hızlı atılmasını sağlamak için, kişilere bir ay müddetle günde 2-2.5 litre (8–10 bardak) su içmelerini ve bol yoğurt ve ayran tüketmelerini öneriyoruz.

Biorezonans ile yapılan sigara bırakma terapisi ağrısızdır. Yan etkisi yoktur. Seans sırasında kişiler hiç birşey duymazlar. Biorezonans yöntemi gelişmiş  ülkelerde 20 yılı aşkın bir süredir uygulanmaktadır. Başta Almanya olmak üzere bir çok ülkede sigorta sistemleri biorezonans terapileri için ödeme yapmaktadır.

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Noyan Bakır

Etiketler
Manyetik sigara bırakma
Dt. Noyan Bakır
Dt. Noyan Bakır
Ankara - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube