Bacak ve dizlerde sorunlar, tedavisi

Bacak ve dizlerde sorunlar, tedavisi

BACAKLAR:

Kaslarının Güçsüzlüğü:

 Bu bölgedeki kasların çok güçsüz olması da sıkı bir görünüme kavuşmayı engeller. Bu gibi  durumlarda SLİM-UP ve VİBROTERAPİ uygulamaları ile tedaviye başlanması gerekmektedir.

Bölgesel Yağlanma:

Kadında cilt altında yerleşen bölgesel yağlar THERMİLİFT, MEZOTERAPİ, KARBOKSİTERAPİ, KAVİTASYON tedavileri ile azaltılarak yok edilebilir.

Gevşeme ve Sarkmalar:

Bölgenin gevşeme ve sarkması en önemli sorunlardan biridir. Tedavi ederken kişiye en  uygun olan   ULTHERAPY  ve THERMİLİFT  tedavilerinden birine veya kombinasyonlarına başvurulabilir.Ayrıca cilt kalitesinin arttırılması , ve dolaşımın masaj etkisi ile güçlendirilmesi için RADYOFREKANS ve CFK uygulamaları da tedaviye destek olacaktır

Çatlaklar:

Ergenlik ve ya Gebelik  döneminde bölgenin hızlı büyümesi ile oluşan çatlaklar ALTIN FREKANS, KİMYASAL PEELİNG, KARBOKSİTERAPİ ve DAS gibi yöntemlerle tamamen azaltılmasa dahi küçültülerek tedavisi sağlanabilir.

Varis ve Kılcal Damarlar:

Bu şikayetleri tedavi etmeye başlamadan önce hastanın dolaşımı ile ilgili doppler ile derin damar hastalıkları araştırılmalıdır. Eğer sorun yok ise IPL, LAZERLER ve ALTIN FREKANS yöntemleri ve SKLEROTERAPİ ile sorunlar giderilebilir.

İstenmeyen kıllar:

Bu bölgedeki istenmeyen kıllar LAZER EPİLASYON veya iğneli epilasyon ile tedavi edilebilir

DİZLER:

Gevşeme ve Sarkmalar:

Dizlerin üzerinde yığılmaya neden olan gevşeme ve sarkmalar en önemli sorunlardan biridir. Tedavi ederken kişiye en  uygun olan   ULTHERAPY  ve THERMİLİFT  tedavilerinden birine veya kombinasyonlarına başvurulabilir.Ayrıca cilt kalitesinin arttırılması , ve dolaşımın masaj etkisi ile güçlendirilmesi için RADYOFREKANS ve CFK uygulamaları da tedaviye destek olacaktır.

Bölgesel Yağlanma:

Kadında cilt altında yerleşen bölgesel yağlar este özellikle dizlerin iç kısmında birikerek görünümü bozmaktadır.  THERMİLİFT, MEZOTERAPİ, KARBOKSİTERAPİ, KAVİTASYON tedavileri ile azaltılarak yok edilebilir.

Şekil Bozuklukları:

Dizaltında doğuştan veya sonradan oluşan oyuk görüntüler bacakları çarpık olarak göstermektedir. Bu hastalarda vücut için hazırlanmış olan DOLGUlar ile estetik açıdan sorun tedavi edilebilir.

Çatlaklar:

Ergenlik ve ya sonradan bölgenin hızlı büyümesi ile oluşan çatlaklar ALTIN FREKANS, KİMYASAL PEELİNG, KARBOKSİTERAPİ ve DAS gibi yöntemlerle tamamen azaltılmasa dahi küçültülerek tedavisi sağlanabilir.

İstenmeyen kıllar:

Bu bölgedeki istenmeyen kıllar LAZER EPİLASYON veya iğneli epilasyon ile tedavi edilebilir

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Hüseyin Tırman

Dr. Hüseyin TIRMAN, 1973 yılında Burdur’da doğmuştur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Ardından eğitim için Londra ve ABD’ye gitmiştir. İlaç sektöründe ürün yöneticiliği yapan Dr. TIRMAN, İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Master’ı ve MBA programlarını tamamlamıştır. Estetik ve sağlık alanında uzmanlaşmış olan Dr. Hüseyin TIRMAN, başarılı medikal estetik uygulamaları yapmakta olup ameliyatsız gençleştirme teknolojilerini hastalarının hizmetine sunmaktadır. Ayrıca, eğitimci yönü ile sektördeki firma ve çalışanlara medikal estetik alanında eğitimler vermekte, güncel yaklaşımları yakından takip etmekte ve polikliniğinde uygulamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojilerini hastalarına uygulayan öncü hekimlerdendir. Dr. Hüseyin TIRMAN, 200 ...

Dr. Hüseyin Tırman
Dr. Hüseyin Tırman
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube