Altın iğne tedavisi etkileri nelerdir?

Altın iğne tedavisi etkileri nelerdir?

Yaşlanma, güneş ışınları, mevsimsel değişimler, hava kirliliği ve stres gibi pek çok faktör cildi olumsuz etkileyebilir. Dış etkenlere açık olduğundan cildin özel bakım ve desteğe ihtiyacı vardır. 

Yaşlanma ve çevresel faktörlerden kaynaklı olarak ciltte oluşan deformasyonlar, lekelenmeler ve kırışıklıkların görünümünü azaltan #Altınİğne; cildinizin daha canlı, parlak ve genç görünmesini sağlar. 

Altın iğne uygulamasında seans sayısına işlemi uygulayan hekim tarafından hedeflenmiş olan cilt görünümüne kaç seansta ulaşılabileceği, ciltteki deformasyonların miktarına ve seviyesine bağlı karar verilir. 

Cerrahi işlem gerektirmeyen bir tedavi seçeneği olduğundan hastalar kısa bir vakit ayırarak bu işlemi yaptırabilir. Yara izleri, istenmeyen şişlik ve kızarıklıklar, iyileşme süreleri ortadan kalkar. 

Altın İğne Uygulaması Hangi Durumlarda Yapılır

Altın iğne, birçok cilt kusurunu tedavi edebilme özelliğine sahip olan bir cilt yenileme yöntemidir. 
• Yanık ve yara izlerinin tedavileri,
• Yaşlanma belirtilerinin giderilmesi,
• Akne izlerinin tedavisi,
• Göz çevresi morluklarının giderilmesi,
• Gözeneklerin sıkılaştırılması,
• Vücutta form kaybı ve sarkıklıkların olduğu bölgelerin düzeltilmesi,
• Cilt lekelerinin giderilmesi gibi alanlarda altın iğne uygulamasından yararlanılabilir.

Bu makale 22 Mart 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım

Uzman Dr. Emine Dilek Bahçekapılı YILDIRIM 03.01.1977 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelmiştir. 1994 de Özel Şener Lisesinden mezun olup, aynı yıl İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesin'de eğitime başlayarak 2000 yılında başarıyla bitirmiştir. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları bölümünü kazanarak 2005 yılında DERMATOLOJİ uzmanı olmuştur. Türk Tabipler Birliği, İstanbul Tabip Odası, Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği, Türk Pediatrik Dermatoloji Derneği ve Türk Dermatoloji Derneği üyesidir. İleri düzey Botulinum toxin ve dolgu uygulamaları, Lazer tedavileri sertifikalarına sahiptir. 2001- 2005 yılları arasında İstanbul Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları bölümünde uzmanlık ihtisasını tamamladı. Tez konusu: Ürtikerde Otoimmnünitenin Rolü ve Direkt İmmunfloresan İnceleme Danışman: Pro ...

Etiketler
Altın iğne ile gençleştirme
Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım
Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım
İstanbul - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube