Akupunktur ile kronik hastalıkların tedavisi

Akupunktur ile kronik hastalıkların tedavisi

Günümüz insanını tehdit eden temel sağlık sorunları artık akut hastalıkları değil, kronik hastalıklar, yani obezite, şeker hastalığı, hipertansiyon, kalp damar hastalığı, romatizma, kemik erimesi, bellek kaybı gibi sağlık sorunlarıdır.

Hareketsiz bir yaşam tarzını ısrarla sürdürmek, stres, üzüntü, depresyon ve öfkeyle baş edememe,uykusuzluk sorununu bir alışkanlık haline gelmesi, aşırı tuz, sigara ve alkol kullanımı ve yanlış ve dengesiz beslenme kronik hastalıklara davetiye çıkarır.
Kronik hastalıklar beslenme biçiminizle doğrudan ilişkilidir; Çünkü yediğimiz ve içtiğiniz sadece tokluğu değil, kalbinizi, damarlarınızı, beyninizi, kemiklerinizi, kanınızda dolaşan şeker ve yağ miktarını, kısaca her şeyinizi etkileyebiliyor.
Kanserlerin en az yüzde 30’u, kalp hastalıklarının en az yüzde 40’ı beslenme ile doğrudan bağlantılıdır.
Gastrit, reflü, gaz, şişkinlik, ishal, kabızlık, alerji gibi sorunlar besin seçimlerinizle ilgilidir.
Kısacası Hipokrat’ ın bin yıl önce koyduğu kural bugün de fazlasıyla geçerli: NE YİYORSAK OYUZ.

Kronik hastalıklara yaşam tarzı hastalıkları da denebilir.

KRONİK HASTALIKLARI VEYA YAŞAM TARZI HASTALIKLARI NELERDİR ?

OBEZİTE, SİNDİRİM SİSTEM HASTALIKLARI (KABIZLIK, GASTRİT),DİYABET,HİPERTANSİYON, ARTEROSKLEROZ, ROMATOİD ARTRİT, ARTROZLAR ( BEL VE BOYUN KİREÇLENMELERİ, DİZ KİREÇLENMESİ), FİBROMİYALJİ, DEPRESYON, STRES, MİGREN, GERİLİM TİPİ BAŞ AĞRISI, BEL VE BOYUN FITIKLARI, ALERJİK RİNİT, SİNÜZİT, ASTIM, ANKSİYETE-KAYGI, UYKUSUZLUK, DEMANS-BELLEK KAYBI, OSTEOPOROZ-KEMİK ERİMESİ, KANSER.

Akupunktur vücudumuzda var olan hormonların salgısını dengeleyerek yaşlanmayı geciktirir ve yaşlanmayla beraber ortaya çıkan kronik rahatsızlıkları geciktirmekle kalmaz, bağışıklık sistemi üzerinde de olumlu etkileri olduğu için olası kronik hastalıkların ortaya çıkmasını engeller.

AKUPUNKTUR İLE OBEZİTE, GASTRİT, REFLÜ, KABIZLIK, ARTRİT, ARTROZ, FİBROMİYALJİ, MİGREN, GERİLİM TİPİ BAŞ AĞRISI, BEL VE BOYUN FITIKLARI, BEL, BOYUN, DİZ KİREÇLENMELERİ, STRES, UYKUSUZLUK, ANKSİYETE-KAYGI, DEPRESYON, ALERJİK RİNİT, SİNÜZİT VE ASTIM BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TEDAVİ EDİLMEKTE.

Kliniğimizde yapılan GIDA İNTOLERANS  TESTİ besinlerden hangilerini yemeniz gerekiyor ve hangi besinleri yememeniz gerekiyor, kolay anlaşılır kişisel rapor ile KİŞİSEL sağlıklı beslenme tarzını oluşturuyoruz  ve  AKUPUNKTUR ile kronik hastalıklarınızı tedavi ediyor ve böylece yaşam kalitenizi artırıyoruz. Randevuyu lütfen 0216 384 20 85-86 tel. alınız.

” Besinler İlacınız, İlacınız Besinler Olsun.”
Hipokrat(MÖ 460-377)

Bu makale 18 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Ebru Egemen Uysal

Etiketler
Akupunktur ile zayıflama tedavisi
Dr. Ebru Egemen Uysal
Dr. Ebru Egemen Uysal
İstanbul - Pratisyen Hekimlik
Facebook Twitter Instagram Youtube