Prof. Dr. Önder Arslan, Ankara, Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Önder Arslan

Dahiliye - İç Hastalıkları, Hematoloji - Ankara

Kan Kanseri (Lösemi), Biyopsi (Kemik İliği), Kemik İliği Kanseri

Takvim talep etDeğerlendir

Doktorun Adresi

İran Caddesi No:17 B/103 Kavaklıdere Çankaya  Çankaya, Ankara
Hemoterapi

Bu adres için online randevu alınamıyor.

Randevu takvimi talep edin

Önder Arslan Hakkında

Önder Arslan Kimdir?

Prof. Dr. Önder Arslan, Dahiliye - İç Hastalıkları ve Hematoloji alanlarında faaliyet göstermektedir. ve Hematoloji Önder Arslan, kariyerine hangi hastanede devam ediyor ve iletişim bilgilerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Doktor Yorumları

Değerlendir
1 Değerlendirme Ort. Puanı: 5
Zamanlama
İlgi
Ortam

Hasta Değerlendirmeleri

bule..nal

Önder Hoca gerçekten bölümünde çok iyi ve insancıl bir doktor. Babama Selçuklu tıpta lösemi tanısı kondu. O hastaneyi yeterli görmediğim için araştırma yaptım. Araştırmam sonucu Önder hocaya ulaştım. İyi ki babamı getirmişim. Önder hoca çok ilgilendi babamla görüşemediğimiz zamanlarda bile takibine devam etti. Çoğu zaman para almadan sorularıma cevap verdi. Şu an babamın nakil sonrası 7. Ayı doldu. Önder hocaya çok teşekkür ederim. Diğer hastalarımıza da şifa olsun inşallah. Bu hastalığa yakalanırsanız lütfen korkmadan mücadele edin. Makbule 07-05-2019

1 görüş bulundu.

Hakkında değerlendirme yapın

Prof. Dr. Önder Arslan tanıyorsanız ya da hastalığınızla ilgili ziyaret ettiyseniz görüşlerinizi, şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Değerlendir

Son Cevapladığı Sorular

  • Kronık ıtp

    2007 yılında hast. teşhisi konuldu ve kronık ıtp oldğ. oğrendım. şuan 19 yaşındayım onceden değerlerim düştüğünde prodnol alarak düzeliyordum ama şuanda düzelmiyor 9.000 lerde ve splenektomi kararı alındı ve benm bazı endişelerim var sonrasında neler olcak ne gıbı durumlar benı beklıyor ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Önder Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Tahlil sonuclarımı yorumlar mısınız? akdeniz anemisi taşıyıcısiyim. 5 ay önce dogum yaptım. bebeğimi emziriyorum. sonuclarım söyle: rbc 6.34 3.80-5.80 wbc 6.9 4.0-10.0 hgb 11.2. 11.0-16.5 hct 37.8. 35.0-50.0 plt. 228. 150-390 pct 232. 100-500 mcv. 60. 80-97 mch. 17.6.... devamı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Önder Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

?

Merak ettiğiniz konular hakkında danışabilirsiniz. Benzer soruları olan ziyaretçilerin bilgilenmesi amacıyla sorunuz yayınlanacaktır.

Soru sorma kapalıdır.
Bu hekim siz misiniz?
Bilgileri güncelle


.