Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner

Dahiliye - İç Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları - Ankara
5.0

Karaciğer Hastalıkları, Gut Hastalığı (Damla Hastalığı), Hiperparatiroidizm (Paratiroid Hormon Fazlalığı)

5.0

“11.02.2020 tarihine özel muayenesine gittim. İnanın ki hayatım boyunca devamlı özel doktora giderim ...” Devamı

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner Çankaya'da yer alan muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.

eGFR değeri

Merhaba hocam, Annem 49 yaşında boyu 1.65. 62 kg. Hashimoto tiroiditi var. tiroid kontrolu için gittiği hastanede kan tetkikleri yaptırdı. tiroid hormonları normal. eGFR değeri 77 çıkmış referans değerleri belirtilmemiş. kreatinin de üst sınırı 0,90 iken annemin değeri 0,88. geçen sene de tesadüfen kreatinin 1'i aşmış eGFR de 83 gelmiş. üresi 31.(10-48). kanda sodyum potasyum kalsiyum vs. normal aralıklarda. benim araştırdığım kadarıyla egfr değerinin 90 altında olmaması gerekiyor. düşük çıkması...

Daha Fazla
Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner tarafından cevaplandı

Euthyrox bobrek degerlerini bozmaz, diger sorularınız icin nefroloji Bölümü'ne basvurmaniz gerekir Cevabı görmek için tıkla.

21 Haziran 2016 tarihinde cevaplandı.

Iç hastalıkları

Hocam ellerimde akrosiyanoz var ve cok terliyor. Ayricada şiş ve gergin. Beni çok rahatsız ediyor bu durum. Yaklaşık iki yıldır belirgin bir şekilde var. Daha öncesinde ellerim de sadece hafif bir terleme ve kızarıklık olurdu. Hiç beklemediğim bir anda ellerim mosmor oluyor. Sonra terlemeye başlıyor. Bir türlü çözemedim. Soğukta durmuyorum. Yine aynı, bir süre sonra geçiyor. Sonra tekrar oluyor.Ellerim sıcakta dahi çok üşüyor. Birde güneşte, sıcakta nefes almakta zorlanıyorum bazen. Önce dahiliy...

Daha Fazla
Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner tarafından cevaplandı

Sorununuz endokrin bölümü ile ilgili olmadıgı icin size yardımcı olamayacağım Cevabı görmek için tıkla.

21 Haziran 2016 tarihinde cevaplandı.

Tiroid kanseri şüphesi biyopsi sonuçları

iyi gunler benim annem 22 yıl önce guatr ameliyati oldu ve bes alti yildir levatrion ilac kullaniyor ve takip ediliyor uc dort defa igne biyopsisi yapildi bogazina biri temiz cikti biri sonuc vermedi biri ise supheli nodul var dedi kotu huylu olabilir dendi ve ameliyat istendi bizde baska bir doktora gosterdik ayni sonuc tekrar gelirse ameliat dedi ve uc ay sonra tekrar biyopsi istedi sizce bu surecte nodulde buyume veya metastaz olurmu kanser ise hayati riskler tedavisi nasil olur lutfen yardim...

Daha Fazla
Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner tarafından cevaplandı

Doktorunuzun önerdiği 3 ay sonra biyopsi tekrarı uygun bir yaklaşım Cevabı görmek için tıkla.

21 Haziran 2016 tarihinde cevaplandı.

Prof. Dr. Füsun Saadet Törüner Muayenehanesi
Nenehatun Cad. No: 63/3 Çankaya/Ankara
Hizmetler
Diyabet tedavisi Hipertansiyon Tanı ve Tedavisi Hipertiroidide radyoiyot (atom) tedavisi Obezite takibi ve tedavisi Tiroid kan testleri Devamı

İlgi Alanları

Karaciğer Hastalıkları Gut Hastalığı (Damla Hastalığı) Hiperparatiroidizm (Paratiroid Hormon Fazlalığı) Hipertiroidi (Zehirli Guatr, Tiroid Hormon Fazlalığı) Hipotiroidi ve Hashimoto tiroidit Devamı

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
KE
Kay*** E***
Zamanlama
İlgi
Ortam
2 yıl önce

11.02.2020 tarihine özel muayenesine gittim. İnanın ki hayatım boyunca devamlı özel doktora giderim bu kadar tecrübeli, işini severek yapan ve hastasını sıkmadan dinleyen hiçbir doktorla karşılamadım Kendisine çok teşekkür ederim. Kaya ERGEN

KE
Kay*** E***
Zamanlama
İlgi
Ortam
2 yıl önce

11.02.2020 tarihine özel muayenesine gittim. İnanın ki hayatım boyunca devamlı özel doktora gideri bu kadar tecrübeli, işini severek yapan ve hastasını sıkmadan dinleyen hiçbir doktorla karşılamadım Kendisine çok teşekkür ederim. Kaya ERGEN

KE
Kay*** E***
Zamanlama
İlgi
Ortam
2 yıl önce

11.02.2020 tarihine özel muayenesine gittim. İnanın ki hayatım boyunca devamlı özel doktora gideri bu kadar tecrübeli, işini severek yapan ve hastasını sıkmadan dinleyen hiçbir doktorla karşılamadım Kendisine çok teşekkür ederim. Kaya ERGEN

kk
Küb*** K***
Zamanlama
İlgi
Ortam
6 yıl önce

geri dönüş yaptığı için kendisine teşekkür ederim.

Sık Sorulan Sorular

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner ile nasıl iletişime geçerim?

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner Prof. Dr. Füsun Saadet Törüner Muayenehanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Prof. Dr. Füsun Saadet Baloş Törüner Dahiliye - İç Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanıdır. Karaciğer Hastalıkları, Gut Hastalığı (Damla Hastalığı), Hiperparatiroidizm (Paratiroid Hormon Fazlalığı) alanlarında hizmet veriyor ve Diyabet tedavisi, Hipertansiyon Tanı ve Tedavisi, Hipertiroidide radyoiyot (atom) tedavisi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Hata
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir
Facebook Twitter Instagram Youtube