Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

duygu durumu

bi insana olan sevgim diğerlerinkine oranla daha çok ise o insandan soğumama sebep oluyor.yani sebepsiz yere iyi anlaştığım birinden soğuyorum. bunun sebebi ne ? yardımcı olursanız sevinirim.

30 Mart 2018 19:06
Dr. Nilgün Avunduk Öcal Doktora Sor

Dr. Nilgün Avunduk Öcal tarafından cevaplandı.

Güçsüzlük Hissi

Merhaba ben 22 yaşında bir kadınım, duygularımı kontrol etmek istiyorum, duygusal anlamda daha güçlü olmak istiyorum, çünkü kendime güven sorunum var toplumda güvenli görünsem de öyle değilim, duygularımı belli etmemek hatta daha az hissetmek istiyorum. Çok çabuk ağlayabiliyorum, sinirimi kesinlikle kontrol edemiyorum, dikkatim çok dağınık 3 aydır aynı kitabı okumaya çalışıyorum ki kitap sıkıcı bile değil. Ölüm ve kaybetme korkusu içinde yaşayıp duruyorum. Her şeyin sonu olması beni çok yoruyor. Daha önce birinci dereceden yakınımı kaybetmedim. Bir ilişkim olduğunda aşırı bağlanıyorum. Nasıl güçlü olurum?

1 Ekim 2017 01:58
Dr. Nilgün Avunduk Öcal Doktora Sor

Dr. Nilgün Avunduk Öcal tarafından cevaplandı.

Duygu değişkenliği

Merhaba Nilgün hanım Ben 21 yaşındayım ve nişanlıyım, çok kötü bir dönemden geçiyorum gibi geliyor herşeye çocuk gibi ağlıyorum kendime müdahale edemiyorum, herşeyi kafama takıp kurup nişanlımdan çıkartıyorum acısını oda ağır konuşuyor kendimi sevilmiyor gibi hissediyorum buna bile ağlıyorum, hiç bişeye hayır diyemiyorum durumum neye bağlıdır teşekkür ederim iyi çalışmalar..

28 Mart 2017 18:27
Dr. Nilgün Avunduk Öcal Doktora Sor

Dr. Nilgün Avunduk Öcal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube