Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

bilgi-rica

hocam merhabalar sizden nasıl randevu alabiliyoruz? sistemden mümkün olmuyor

23 Ağustos 2021 22:59
Doç. Dr. Yasir Şafak Doktora Sor

Doç. Dr. Yasir Şafak tarafından cevaplandı.

tekrar eden depresyon ve takıntı

merhaba.4 defa depresyon tedavisi gördüm.her defasında tekrarladı.en son tedavim 2.5 yıl sürdü ilacı doktor kontrolünde 6 ay önce bıraktım.4 aydan beri sıkıntılarım tekrar ediyor.özellikle geçmişle ilgili olumuzluklara takıntılı durumdayım bir türlü kafamdan atamıyorum saçma olduğunu düşündüğüm halde.bu durumdan kurtulamayacakmışım gibi geliyor.bana bir yol göstebilir misiniz şimdiden teşekkürler.

16 Mart 2018 21:29
Uzm. Dr. M. Ozan Kiki Doktora Sor

Uzm. Dr. M. Ozan Kiki tarafından cevaplandı.

çalışma raporu

ben kastamonuda yaşıyorum. psikiyatrik rahatsızlığım var teshisimin adını doktorum söylemedi. ,işe girmek istiyorum. çalışcağım iş yeri devlet hastanesinden kurul raporu istiyor. iş yeri çok tehlikeli iş sınıfında faaliyet gösteriyor. hocam ben bu işe girebilirmiyim kurul raporu bana çıkarmı rahatsızlıgımdan dolayı. doktorum ben ve aileme gıcık gitti kesinlikle konuşmuyor bizimle. bende gitmiyorum artık. sıkıntım bu hocam saygılarımı sunarım. verdiği ilaç risperdal 3 mg bu ilacı ne için vermiştir hocam. saygılarımı sunarım

29 Mayıs 2016 21:25
Uzm. Dr. F. Mükerrem Güven Doktora Sor

Uzm. Dr. F. Mükerrem Güven tarafından cevaplandı.

istem dışı avuç sıkma

hıcam kolay gelsin . bundan yaklaşık beş ay önce aniden ablamı genç yaşta 25 gün sonra da eniştemi kaybettim. zor günler geçiriyorum beni rahatsız eden şey son günlerde sol avcumu sıkmaya başladım istem dışı . bazen elim sıkmaktan acıyınca farkediyorum avcumu sıktığımı . ne önerirsiniz. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

11 Şubat 2016 10:55
Dr. Öğr. Üyesi Hakan Karaş Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Karaş tarafından cevaplandı.

Psikoloik bir sorun mu ?

Merhaba hocam. ben 18 yaşındayım. bende nedensiz bir iç sıkıntısı oluyor. bunun nedeni psikolojik bir şey mi? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..

2 Haziran 2015 17:26
Dr. Öğr. Üyesi Sabri Burhanoğlu Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Sabri Burhanoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube