Medikal Estetik Tıp Doktoru - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 14 soru cevaplandı.

Selülit tedavisi

Ufuk bey merhaba Selülit tedavisi olmak istiyorum ancak çok fazla tedavi yöntemi var. Bu sorunu çözüme ulaştıracak en iyi tedavi yönteminin mezoterapi olduğu konusunda birçok görüş var. Kararımda net olmak adına sizin desteğinizi rica ediyorum. Konu hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirim. ( Bilgilerim boy 170 kilo 66)

6 Eylül 2020 16:27
Dr. Ufuk Alatekin Doktora Sor

Dr. Ufuk Alatekin tarafından cevaplandı.

Mezoterapi

Merhaba doktor bey saç mezoterapisi yapıyor musunuz? Yapıyorsanız fiyatı nedir? Haftanın hangi günleri bu işlemi yapıyorsunuz iyi günler.

3 Haziran 2019 19:42
Dr. Ahmet Ersin Atay Doktora Sor

Dr. Ahmet Ersin Atay tarafından cevaplandı.

iğne hakkında korku

merhaba mezoterapi hala eskisi gibi kocaman iğnelerle mı yapılıyor ve o acıya nasıl dayanılabiliniyor doktor hanım. Benim acı eşiğim çok zayıf çünki gelmeye korkuyorum

4 Nisan 2019 13:55
Dr. Pınar Kırdar Doktora Sor

Dr. Pınar Kırdar tarafından cevaplandı.

Mezoterapi

Ayşegül hanım merhaba. Mezoterapi uygulaması sonrasında ileride kilo aldığımızda mezoterapi yapılan bölgelerden bi daha kilo almıyor onun yerine vücudun farklı bölgelerinde yağlanma oluyormuş. Bu bilgi doğru mu?

20 Kasım 2018 22:55
Dr. Ayşegül Girgin Doktora Sor

Dr. Ayşegül Girgin tarafından cevaplandı.

Selülit tedavisi

Merhaba Ayşegül hanım, ileri seviyede selülit için tedavi uyguluyor musunuz? Mesela mezoterapi yani kesin çözüme ulaşabileceğim bir yöntem mümkün mü?

30 Eylül 2018 18:16
Dr. Ayşegül Girgin Doktora Sor

Dr. Ayşegül Girgin tarafından cevaplandı.

hastayimhocam

Merhaba hocam benim omuzumda iki yildir bir agri var hastaneye gittim akroniom 2 tespit edildi ilaclarimi kullandm gecmedi acaba sorun ne olabilir tekrar hastaneye gitmeme gerek varmi omuzumda suda birikmisti cevap verseniz sewinirim

8 Haziran 2017 17:48
Dr. Enis Keskin Doktora Sor

Dr. Enis Keskin tarafından cevaplandı.

Çene kayması

Merhaba hocam. Dogustan beri benim çene kayması var dudağım kaymış vaziyette bu durumda yapılacak bişey var mı lütfen bilginiz benim icjn çok önemli psikolojikmen bile iyi hissettirebilir 21 yasindayim adım sevgi bu arada. Şimdiden teşekkür ederim.

2 Mart 2017 00:26
Dr. Enis Keskin Doktora Sor

Dr. Enis Keskin tarafından cevaplandı.

Mezoterapi

Funda Hanım Merhaba, Ben saç dökülmesi için özel hastanede mezoterapiye başladım. 3. Seansım bitti fakat şuana kadar hiçbir değişiklik yok. Saç dökülmem hala eskisi gibi devam ediyor. Haftaya 4. Seansımı yaptıacağım. Bu normalmidir hala hiçbir etkisini göstermemesi. Sizce devam etmelimiyim boşuna para vermek istemiyorum.

17 Temmuz 2016 16:52
Dr. Funda Demir İm Doktora Sor

Dr. Funda Demir İm tarafından cevaplandı.

Monilethrix tanısı

Merhaba Gonca hanım. Doğuştan monilethrixim var zamanla düzeldi ve hala düzelmeler gelişmekte. Oldukça saçlarım arttı fakat yeterli düzeyde değil. Saç mezoterapisini deneyebileceğim söylendi görüşlerinizi alabilir miyim

19 Nisan 2016 23:48
Dr. Gonca Aydemir Doktora Sor

Dr. Gonca Aydemir tarafından cevaplandı.

SAÇ dökülmesi

Merhabalar 2 ay önce saçlarımı 2 defa üst üste boyadım ve saç dökülmem başladı günlük 30-40 tel saçım dökülüyor ve saçım çok cansız acaba dökülen saçlarım yeniden çıkar mı mezoterapi tedavisi sorunumu çözer mi ve de seans hakkında bilgi alabilir miyim ?

9 Ağustos 2015 19:13
Dr. Buket Yıldırım Doktora Sor

Dr. Buket Yıldırım tarafından cevaplandı.

SAÇ dökülmesi

Merhabalar 2 ay önce saçlarımı 2 defa üst üste boyadım ve saç dökülmem başladı günlük 30-40 tel saçım dökülüyor ve saçım çok cansız acaba dökülen saçlarım yeniden çıkar mı mezoterapi tedavisi sorunumu çözer mi ve de seans hakkında bilgi alabilir miyim ?

9 Ağustos 2015 18:54
Dr. Servet Karayün Doktora Sor

Dr. Servet Karayün tarafından cevaplandı.

lila kutu

Arbutin saf olarak kullanılmaz. Deri tarafından emilmesi için kozmetik preparat haline getirilmesi gerekir :) Cilt üzerinde etklili olan türün adı Alpha Arbutindir. Ayı üzümü (uva ursi), kış sümbülü, armut ve dut ağacı gibi bitkilerin olgun yapraklarından elde edilen ve ciltte renk açıcı olarak kullanılan doğal bir aktif bu... Leke açıcı tedavide en zararsız maddeler Meyankökü özü ve arbutin. LilaKutu'da satışta olan Palmer'sın Arbutin içeren leke açıcı kremi (Eventone Fade Cream Ultra güçlü formülü), Extra Strenght Formula‘nın hedefi ciltteki benekler, büyük lekeler ve düzgün olmayan renk bozukluklarıdır. Cilt yenilenmiş, parlak ve dengeli bir görünüme kavuşur.Her türlü cilt tipine uygundur. Arbutin ile leke açılmasının 8-12 hafta sürebile...

11 Kasım 2013 16:50
Dr. Nazan Karakuş Doktora Sor

Dr. Nazan Karakuş tarafından cevaplandı.

leke ve tedavisi

iyi günler mevlüt bey yüzdeki sivilçe lekelerini gidermek ve tenin renginin açarak tamamın aynı renkte olmasını sağlamak için bana neler önerirsiniz... şimdiden çok teşekkürler görüşmek üzere iyi günler..

22 Ekim 2013 16:10
Dr. Mevlüt Dağ Doktora Sor

Dr. Mevlüt Dağ tarafından cevaplandı.

arbutin

İlginize tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Ben biraz araştırdım arbutin içerem kremleri ama almaya cesaret edemedim. Sizin öneriniz var mı izler ve cilt tonunu açmak için fazla miktarda arbutin barındıran bir krem. Uzmana sorup almak daha güvenli. kolay gelsin...

3 Ekim 2013 19:19
Dr. Nazan Karakuş Doktora Sor

Dr. Nazan Karakuş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube