Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hamile kalır mıyım?

Merhaba ben yaklaşık 3 aydır YAZZ marka doğum kontrol hapı kullanıyorum ilki 3 gün önce 2.si dün olmak üzere geri çekilme yöntemi kullandık bunlara rağmen hamile kalma olasılığım nedir?

25 Ağustos 2019 08:52
Op. Dr. Sacit Güneş Doktora Sor

Op. Dr. Sacit Güneş tarafından cevaplandı.

Ella ve primolut

Merhaba Dün Adet olmaya başladım hemen geciktiricii kullanmaya başladım 6 saatte bir olarak ve adet kanamam çok az geldi gelemeden kesildi. Primolut erteleci hala kullanıyorum tatilde oldığumdan ötürü , Bugün eşimle birlikte olduk ve içime Boşaldı sizce ertesi gün hapı almama gerek var mı primolut kullanıyorum ve adet kanamam başladığı an bu ilaç kesti ... eger ertesi gün kullanırsam devamında primolut kullanabilir miyim ? nolur yardımcı olun Primolutu bıraktığım an adet görücem sizce hamile kalabilir miyim ?

22 Ağustos 2019 22:30
Op. Dr. Sacit Güneş Doktora Sor

Op. Dr. Sacit Güneş tarafından cevaplandı.

Geciktirici ilaç

Eşim normal adeti gecikmişken üstüne,geciktirici kullandı.Adet taribinden once iliski olmadi ama geciktiriciyi kullanirken 2 defa korunmasız ilişkiye girip 1 defa da içeri boşalma oldu.24 saat içinde 4+4 doğum kontrol habı aldı. Şişkinliği ve bel-kasık sızlamaları var. Geciktirici ilacı birakali 5 gün oldu ama hala adet görmedi. Hamilelik ihtimali var mıdır?

11 Mart 2019 09:48
Op. Dr. Sacit Güneş Doktora Sor

Op. Dr. Sacit Güneş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube