Göğüs Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

agizdan ve kulaktan kan gelmeleri

Merhabalar Hocam. ismim Gamze Benim sizinle irtibata gecmek istemem babam, Biraz sağlik problemleri yüksek bir insan mide fitigindan 2 kez operasyon geçirdi laporoskopik olarak fakat ikiside iyi sonuclar gostermedi hala sikayetleri fazla devam etmekte. yaklasik 1 yildir siddetli bas donmeleri ve buna bagli dusmeleri ortaya cikti. simdiyse agzindan ve kulagindan kan geliyor ben bu konuda biraz arastirma yaptim akciger kanseri belirtilerine fazlaca yakin halini gordum.fakat ben bu konuda size sadece nasil bir yol izlemeliyiz diye sormak istedim hangi doktorlara gitsek birsey bulamadilar surekli ilac verip gonderiyorlar yaklasik gunde 10 tane ilac yutuyor bu surec tehlike arz edermi bu kanamalar ciddiye alinmalimi ve kime guvenmeliyim sormak i...

31 Ocak 2015 04:04
Prof. Dr. Necla Songür Doktora Sor

Prof. Dr. Necla Songür tarafından cevaplandı.

akciğer

Hocam Merhaba, annem 47 yaşında ve astım bronşit hastası. kalp ağrısı sebebiyle dr isteği üzerine kroner anjiyo çektirdik. kalp ve damarlarda bir sorun görünmüyor ancak sonuçlarda şöyle bir not var yorumlarsanız çok seviniriç çok endişeliyiz. -- AKCİĞER PARANKİM ALANLARINDAN GEÇEN KESİTLERDE SAĞ ORTA LOBDA BUZLU CEM ALANI VE NODÜLER DANSİTELER İZLENMİŞTİR. ENFEKSİYON ALANI?. KLİNİK İLE BİRLİKTE DEĞERLENDİRİLMESİ UYGUN OLUR. AYRICA SOL ANTEROBAZAL SEGMENTTE SUBPLEVRAL MİLİMETRİK BİRKAÇ ADET NONKALSİFİYE SEKEL İLE UYUMLU OLABİLECEK NODÜLER YOĞUNLUK İZLENMİŞTİR.

8 Ocak 2015 17:16
Prof. Dr. Necla Songür Doktora Sor

Prof. Dr. Necla Songür tarafından cevaplandı.

ÇARESİZLİK YAKIYOR

HOCAM İYİ GÜNLER,ÖZÜR DİLEYEREK SİZE BİRKAÇ SORUM OLACAK. EŞİME BİR YIL ÖNCE AKCİĞER KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU AMA FARKETTİĞİMİZDE İLERİ EVREDE(4.EVRE) OLDUĞU;BEYİN,KEMİK VE KARACİĞERE METAZ YAPTIĞI GÖRÜLDÜ. BEYNE VE KEMİĞE RAYOTERAPİ ALDI VE 9 KÜR DE KEMOTERAPİ ALDI VE DAHA 3 KÜR ALACAK.BUNDAN SONRA NE OLUR YADA NEREYE GİDER BU GİDİŞ?

13 Eylül 2014 13:47
Prof. Dr. Necla Songür Doktora Sor

Prof. Dr. Necla Songür tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube