Sorularda Ara
Uzmanlar

Alerji Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Alerjik reaksiyon

ilaçç.. Merhaba ben gaz problemi yüzünden meteospasmyl ilacını kullanıyorum. uzun zamandır ara vererek kullanıyordum. en son düzenli kullanınca cildimde döküntü minik sivilceler olustu yüzümün farklı bölgelerinde. sonradan alerjik reaksiyon vermiş olabilir mi? Ayrıca kendimi halsiz de hissediyorum. Birde ilaç boşaltımımı yaparken rahatlatmıyo aksine baskı veriyor ve kilo olarak da artış yaşadım. bu ilaç kilo alımına sebep olur mu?

9 Mart 2021 08:32
Prof. Dr. Osman Şener Doktora Sor

Prof. Dr. Osman Şener tarafından cevaplandı.

Tırnak mantarı

Merhaba 4_5yıl dan beri tırnak mantarı uğraşıyorum uğraşmakdan sıkıldım bir ara verdim 1ay felan yazın terlik ve açık ayakkabı giyinemiyorum utanıyorum dışarda moralim bozuk oluyordum doktora gittim nibulen tırnak seti davsiye etti ama kullanmaya bilmiyorum tam olarak bana yardım edin lütfen

27 Ağustos 2017 15:04
Prof. Dr. Osman Şener Doktora Sor

Prof. Dr. Osman Şener tarafından cevaplandı.

FLUDEX SR 1,5 mg ın yan etkisi

Sayın hocam. Annem solunum yetmezliği ve hiper tansiyon nedeni ile yoğun bakımda yattı. yoğun bakımdan sonra 10 gün göğüs hast. servisinde tedavi devam edildi. Annemde her iki bacakta Lenf ödem de var. Taburcu edilince Lercadip 20 mg , Daflon 500, ve Fludex SR 1,5 mg reçete edildi. Solunum ve oksijen cihazı kullanıyor. Evde tedavi devam ediyor. 7. gün annemde cilt döküntüleri başladı. Kullandığı ilaçların prespektüslerini okudum. FLUDEX SR 1,5 mg ın yan etkisi olduğunu öğrendim. Döküntüler devam eder mi? FLUDEX SR 1,5 mg ı bırakmamız gerekir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir? Saygılarımla.

14 Şubat 2016 14:45
Prof. Dr. Osman Şener Doktora Sor

Prof. Dr. Osman Şener tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube