Merhabalar hocam iyi çalışmalar. Sizden randevu aldım yaklaşık 15 gün sonrasına adınızı çok duymak nasip oldu açıkçası. Zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum hocam, korkum da yok değil bana bu konuda destek çıkar ve özgüvenimin yerinde olduğunu hissettirirseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ediyorum tekrardan iyi çalışmalar diliyorum..
Merhabalar. Ne yazıkki devlet kurumunda zirkon kaplama yapamıyoruz;fakat prosedür olarak kendinizi sıkmanıza gerek olmayacak kadar kolay bir işlemdir. Burada yalnızca metal destekli porselen kaplama yapabiliyoruz. Randevu tarihinizde gelirseniz daha detaylı bilgilendirebilirim. Geçmiş olsun dileklerimle.
Ben haberlerde ve internet sitesinde karşılaşmıştım fakat yapılıyor diye görmüştüm, peki bildiğiniz yapan bir devlet kurumu var mı acaba? Tabi ki inşallah..
İnternet sitesi güncellenmedi sanırım bir dönem yapılıyordu fakat uzun zamandır yapılmıyor. Üniversite hastanelerinde yaptırabilirsiniz. İyi günler.