Doktorsitesi.com

Su cicegi ve gebelik

Zb

Zul*** B***

7 Nisan 2018
Iyi akşamlar dr bey sizi daha oncede rahatsiz etmistim yine bir sorum olacakti izninizle. Cocukken su cicegi geçirip geçirmediğimi hatırlamıyorum annemin demesine gore geçirmişim ve şuan 25 haftalik hamileyim. Kızım 2 gün önce şu çiçeği dökmeye başladı bende şuanda birşey yok bu durum beni,bebeğimi etkilermi? Geçen sene temmuzda yine viral enfeksiyondan (parvovirus) 22haftalik kayıp yaşamıştım. Şuan tedirginim sorumu cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.
2 cevap
459 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Uğur Tüzüner
Uzm. Dr. Uğur Tüzüner
Tıbbi MikrobiyolojiViroloji
Merhabalar Zülfiye hanım, öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun. Bebeğinizi sağ salim elinize alın inşallah. Anneler genellikle bilirler, muhtemelen suçiçeği geçirmişsinizdir, ancak içinizin rahatlamasını istiyorsanız bir an önce enfeksiyon hastalıkları uzmanına başvurun derim. Onun isteyeceği bir test ile geçirip geçirmediğiniz ortaya çıkar. Belki de kadın doğum doktorunuz bu testlere, gebeliğin başında bakmıştır. Ona da sorabilirsiniz.
8 Nisan 2018
Zb
Çok sağolun Allah razı olsun dr bey. Doktorum izinli şuan yok mesaj yoluyla ulaştım yarın kan vereceğim bakılacak dediginiz teste. Eğer geçirdiysem sorun olmaz degilmi
8 Nisan 2018