Doktorsitesi.com

Servikal mr

ST

Sev*** T***

4 Ocak 2019
Kerem bey merhaba.boyun mr da servikal lordoz düzlesmistir.tüm disklerde dejeneratif sinyal kaybı mevcuttur.C5 vertebra korpusunda hemanjiom vardir.C3-4disk araligindaçevresel taşma ve subarokonid mesafe daralmıstir.C4-5,C5-6,C6-7 diskler icinde ayni tani sozkonududur.Durumum nedir yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler
2 cevap
44 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Kerem Bıkmaz
Op. Dr. Kerem Bıkmaz
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Kesin tedavi planı için fiziksel muayenenizin yapılması gerek . ağrı uyuşma söz konusu ise fizik tedavi ağrı tedavisi cerrahi işlem vb yapılması gerekebilir.Sağlıklı günler dileriz . Klinik muayenehane:*** *** ** numaralı hattan randevu alabilirsiniz. WhatsApp Direk Hat:*** *** ** numaralı hattan sorularınız ile ilgili bana ulaşabilirsiniz.
7 Ocak 2019
ST
Izmir de kliniginiz varmı ücreti ne kadar ogrenebilirmiyiz
7 Ocak 2019
Op. Dr. Kerem Bıkmaz
Op. Dr. Kerem Bıkmaz
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Sadece İstanbul'da :) Malesef bu platformda fiyat bilgisi veremiyoruz.Sağlıklı günler dileriz . Klinik muayenehane:*** *** ** numaralı hattan randevu alabilirsiniz. WhatsApp Direk Hat:*** *** ** numaralı hattan sorularınız ile ilgili bana ulaşabilirsiniz.
8 Şubat 2019