Doktorsitesi.com

Sayin saygi deger doktorumuz, bundan 5 sene önce ablamin sag gögsü gögüs k

SZ

Ser*** Z***

18 Nisan 2009
Sayin saygi deger doktorumuz, bundan 5 sene önce ablamin sag gögsü gögüs kanserinden dolayi alindi. Isin ve kematorapiler aldi ama bir türlü sonu gelmedi. 2 seneden beri de kemik metaztasi kemik ilaci ve kematorapi aliyor. Simdi de kalca kemiginde kendiliginden kirik olustu. Acaba kemoterapi aliken ameliyat olabilir mi? Protez takilir mi? iyilesme sansi ne karadir. Ankara Demetevler Onkoloji Hastanesinde yatiyor. Bu hastane de mi ameliyat olsun yoksa baska hastane mi önerirsiniz?
2 cevap
58 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Başak Oyan Uluç
Prof. Dr. Başak Oyan Uluç
Tıbbi OnkolojiDahiliye - İç Hastalıkları
Kemoterapi aliken ameliyat olabilir ve protez takılabilir, kemoterapiye ara verilir. Bu şekilde kırk iyileşir. Ortopedist varsa ameliyatını Ankara Demetevler ler Onkoloji Hastanesinde olabilir.
19 Nisan 2009
SZ
Sayin Basak hanim verdiginiz bilgilerden dolayi tesekkür ederim. Kemik metaztasindan cok korkuyorum sizce yasama sansin ne kadardir. Doktorlar durumunun cok kötü olmadigini iyilsebilecegini söylüyorlar. Agir ilaclar verdiler, hem tabletler hem de serum biciminde. Cok üzülüyoruz.. vereceginiz cevap icin tesekkürler.
19 Nisan 2009
Prof. Dr. Başak Oyan Uluç
Prof. Dr. Başak Oyan Uluç
Tıbbi OnkolojiDahiliye - İç Hastalıkları
Kemik metastazı rahat kontrol altına alınabilecek bir durumdur. Doktorlarınız haklı. Geçmiş olsun
23 Nisan 2009