Doktorsitesi.com

Prostat iltihabı

ee

Era*** E***

9 Temmuz 2019
Hocam merhabalar, yaklaşık 3 aydır kasık bel ve sol bacağa vuran ağrılarım oluyor, mide ve bağırsak hareketlerinde de düzensizlik garip sesler çıkması gibi, sperm kültürü yapıldı, gram boyamasında lökosit 2-3, gram pozitif (+) bakteri görüldü çıktı, kronik prostatit ve pelvik ağrı sendromu teşhisi kondu, teşhis için bu yeterlimidir yani kültürde çıkan sonuca göre prostatit mi olmuş oluyorum, tarivid 400 lükten 3 kutu başlandı, tedavi hakkında sizinde fikrinizi almak istedim iyi günler.
5 cevap
577 görüntülenme

Cevaplar (5)

ee
Hocam doğru olur mu bilmiyorum ama tedavi için önerebileceğiniz ek ilaç ne dir, karın alt bölgemde bağırsaklar ve midem de sıkıntılar devam ediyor, prostatit yaparmı böyle midede ağrı şişkinlik bulantı gibi şeyler?
10 Temmuz 2019
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Üroloji
Göbek altı ağrıların sebebi prostatit olabilir buradan ilaç oneremiyoruz Dr muayenesi olmanız gerekir
10 Temmuz 2019
ee
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam son olarak ben bu 4kap testi varmış prostat sıvısına bakılıyormuş onu yaptırmadım ama yaptırmam da fayda varmı yoksa sperm kültürü yeterli mi ?
11 Temmuz 2019
ee
Hocam tekrar rahatsız ediyorm sizi ama, kültürde çıkan lökosit ve gram pozitif bakteri üzerine kronik prostatit ve pelvik ağrı sendromu teşhisi konmuştu ve tedavi için tarivid 400 lükten 3 kutu başlanmıştı 15 gün kullandım, kontrol için gittiğimde peniste batma ve şeffaf akıntı vardı onlar yok şimdi dedim iyileşme var ozmn dendi ve lökosit için tedavi yapıldı tekrar teste gerek yok denildi, testislerde ve göbek altı bölgemde çok olmamakla beraber ağrılar devam ediyor pelvik ağrılar için de psikolojik bir ilaç başlaman gerek zamanla geçer dendi ve tedavi bitti dendi ama ben size danışmak istedim bu konuyu teşekkürler.
23 Temmuz 2019
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Üroloji
Prostat eswt tedavisi ağrı ve iltihabın geçmesinde bu dönemde daha etkili olabilir onun disinda şikayet giderici önerdikleri ilaçları kullanabilirsiniz
24 Temmuz 2019
ee
Hocam bu tedavi için size ulaşabileceğim dahili bir telefon alabilirmiyim ?
24 Temmuz 2019