KK
Soru Sahibi
27 Kasım 2021 12:09

Polisitemi vera

Hocam merhabalar. Benim 2018 den bu yana hct ve hb degerlerim hep yüksek (16.5-17.5 arası) eşlik eden herhangi bir şikayetim yok kendim de tıp ogrencisiyim dalak ve karaciğer palbe edilmiyor. Son tahlilim şu şekilde; Hb: 17.7 **** **** (N) Plt: 381 (N) Wbc: 7.6 (N) LDH normal sınırlar içerisinde Eritropoitein de ölçtürdüm ancak akşam saatlerine yakın ölçtürdüm onun da sonucu EPO: 7.8 Jak2 mutasyonu için genetik testi verdim negatif çıktı. Ekzon 12 ve diger genetik testler de negatif. Sigara kullanıyorum (1 gün/paket) Şehir merkezinde yaşıyorum Biraz panik oldum polisitemi Vera açısından sizin yorumlarınızı meram ediyorum biliyorum daha detaylı incelenmeden pek bir şey söylenemez ama sadece bir fikir almak için

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Prof. Dr. Özlem Er
Prof. Dr. Özlem Er
Dahiliye - İç Hastalıkları , Tıbbi Onkoloji

Bu konuda Hematolojiye danışmanız ve takipte kalmanız uygun olur. Geçmiş olsun

27 Kasım 2021 12:34
Prof. Dr. Özlem Er
Prof. Dr. Özlem Er Dahiliye - İç Hastalıkları , Tıbbi Onkoloji

Yazar toplam 369 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Cea Değişkenliği Prof. Dr. Özlem Er
Elma sirkeli su Prof. Dr. Özlem Er
Mide gist mide Prof. Dr. Özlem Er
Yumuşak doku kanseri Prof. Dr. Özlem Er
Hocam bilgi verirmişiniz Prof. Dr. Özlem Er
Tıbbi Onkoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Dr. Nesrin ÇELİKGÜR Tıbbi Onkoloji
Uzm. Dr. Doğukan Saydan Tıbbi Onkoloji
Uzm. Dr. Pınar Dal Konak Tıbbi Onkoloji
Uzm. Dr. Ahmet Gülmez Tıbbi Onkoloji
Uzm. Dr. Emre Çakır Tıbbi Onkoloji
x
Facebook Twitter Instagram Youtube