AF
Soru Sahibi
20 Kasım 2020 21:11

penisim 3-4 senedir gelişmiyor

Merhabalar. Ben henüz 18 yaşından gün almış birisi olarak yazıyorum. Penisim 3-4 senedir ne enine ne de boyuna gelişmiyor 11-12 cm'de kaldı bu da beni tedirgin ediyor, acaba bir rahatsızlığım mı var diye çünkü geç olmadan bu durumu düzeltmek istiyorum. Malum korona virüsten dolayı hastaneye de gidemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Merhaba Size önce hormonal tetkikler yapmak gerekir. Gelişme ile ilgili problem var mı? Sorusu önemli. Selamlar Geçmiş olsun

20 Kasım 2020 21:17
AF
Soru Sahibi

sağolun, kusura bakmayın biraz geç oldu. Gelişme ile ilgili bir problem olabileceğini sanmıyorum boyum 182 kilom 64. Kilom biraz boyuma göre az ama onun dışında gelişme ile ilgili problem varsa da tam ben bilmiyorum. Hormonal tetkikleri nerede yaptırabilirim acaba mesela ilçe hastanesine gidipte kan tahlili yaptırıp size göndersem sonuçları olur mu ?

22 Kasım 2020 15:19

Erkeklerin gelişmesi 20 yaşına kadar devam edebilir. Gelişme ile ilgili Bir problem düşünmüyorsanız beklemek uygun olur. Korona geçince detaylı değerlendirme yapılır.

30 Kasım 2020 09:34
Prof. Dr. İbrahim Yıldırım
Prof. Dr. İbrahim Yıldırım Üroloji

Yazar toplam 24 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
İlişki sorunu Prof. Dr. İbrahim Yıldırım
Ultrason sonucu Prof. Dr. İbrahim Yıldırım
böbrek sorunu Prof. Dr. İbrahim Yıldırım
Penisim küçük mü? Prof. Dr. İbrahim Yıldırım
Sperm testi Prof. Dr. İbrahim Yıldırım
Üroloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube