Doktorsitesi.com

Parmak ile gebelik

MC

Min*** C***

18 Ağustos 2021
Kemal hocam merhaba . Ben çok takıntılı bir insanım her konuda .temizlik en çok takıntılı olduğum konudur.ilişkiye girmeyi vucudum kabul etmiyo panik yapıyorum.3 senedir bir ilişkim var ve daha yeni parmaklariyla dokunmasina müsade ediyorum. Sorum şu hocam Birçok yerde farkında olmadan parmağa bulaşan zevk suyu bile hamile bırakır deniyor. Ben sevgilimin eline dezenfektan kullandırıp peçeteyle sildiriyorum. Bu yeterli midir yoksa bu şekilde de gebelik oluşur mu? Şu an doğurgan dönemim.beni aydınlatırsanız sevinirim.bu arada dokunma derken baya vajina içinde oluyo parmaği .kusura bakmayın açik konuştuğum için.iyi günler dilerim.
3 cevap
5276 görüntülenme

Cevaplar (3)

Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum
bu şekilde gebelik oluşmaz korku ve kaygılardan kurtulun tedavi almalısınız
18 Ağustos 2021
MC
Hocam yanliş anlamayın ama doktorsitesinde bile "parmağindaki zevk suyu vajinaya girerse gebe kalma ihtimalin var "diyorken ben kaygılarımdan nasil kurtulabilirim.kimisi olmaz diyor kimisi olur diyor.doktorlar okumuş en iyi onlar bilir diyorum. Hangi doktor doğru söylüyor ? Acaba size mi yanliş açikladim diye düşündüm . Parmak vajina içine girdi 10 dakika kadar git gel yapti .öncesinde dezenfektan kullandı.belki çok dikkatli kullanmadi ama kullandi.beni ultrasona bile çagıran var hocam gebesin yüksek ihtimalle diye.
25 Ağustos 2021
MC
Kemal hocam size daha önce yazmıştım . Erkek arkadaşim 10 dakika kadar parmaklarini vajinamda git gel yaparak içine soktu.(tekrar özür diliyorum).sperm yoktu henüz boşalmamişti lakin zevk suyu olabilir diye dezenfektan kullanmasini istedim.kullandi ama özensiz bi şekilde.yumurtlama dönemimdi.şu an olay üzerinden 10 gün geçti ve adetime daha 5-6 gün varken(bugüne kadar hiç bukadar erken olmadim adet),bugun başlayan kahverengi akıntım oluyo.kilota bulaşcak kadar değil ama peçetede bariz açık kahverengi .bir haftadir adet sancisina benzer ağrilarim vardi zaten ve göğüslerimde sızlıyor ayrica baş ağrısı ve baş dönmesi var 3 gündür.gebelik mümkün değil dediniz hocam ama böyle bişey hiç olmadı .anlattiklarim dışında bişey yaşanmadi.hamile olma ihtimalim var mi? Çok korkuyorum test yaptırmalı mıyım yoksa hala kesin gebelik olamaz mi diyorsunuz ?
31 Ağustos 2021
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum
gebelik riski yok teste gerek yok geçmiş olsun
31 Ağustos 2021