Doktorsitesi.com

mrh, ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama doktorlar evlilikten bir yı

DD

Dam*** D***

8 Eylül 2007
mrh, ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama doktorlar evlilikten bir yıl önce yapılanların çok sağlıklı olmadığını evlenmeden 3-4 gün önce yapılan kızlık zarı dikiminin garanti olduğunu söylüyor ben şu an hangisine karar vereceğimi bilmiyiorum. her iki dikim içinde kimse %100 kanar garantisi vermiyor, çok kararsız kaldım korkuroyum siz hangisini önerirsiniz. tsk ederim.
2 cevap
107 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Selda örnek Hanımoğlu
Op. Dr. Selda örnek Hanımoğlu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
ben kalıcı kızlık zarı onarımını önermekteyim. kanamaması mümkün değil.
9 Eylül 2007
DD
mrh kalıcı kızlık zarı onarımını evlenmeden ne kadar zaman önce yaptırmak gereklidir. 1 ay önce si yaptırılması ile bir yıl önce yaptırılması arasındaki fark ne olur. bu onarım ilerde vajinal bölgede bir deformasyona neden olurmu teşekkür derim.
9 Eylül 2007
Op. Dr. Selda örnek Hanımoğlu
Op. Dr. Selda örnek Hanımoğlu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
istiyorsanız 10 sene sonra evlenin . amaç ilişki ile kanamayı sağlamak. zamanın önemi yok.vajinada deformasyon yapmaz. vajina girişini kapatacak şekilde bir parça kaldırıp vajinanın diğer tarafına dikmekteyiz.
10 Eylül 2007