Doktorsitesi.com

merhaba iyi çalışmalar ; benim sorunum kasık mantarı - en azından koyulan

TY

Tun*** Y***

22 Nisan 2009
merhaba iyi çalışmalar ; benim sorunum kasık mantarı - en azından koyulan teşhis bu - kasıklarımda koyu renk ve kokulu harita biçiminde bir rahatsızlık oluştu kaşıntı yok doktor mantar dedi. lamisil krem ve adını hatırlayamadığım bir hap kullanmamı önerdi. kullandım bi sonuç alamadım sadece belli süre geriledi daha sonra oceral verdi onda da aynı sonuç temizliğe önem gösteriyorum boxer iç çamaşırı kullanıyorum ama sorun bir türlü geçmedi. önerebileceğiniz bir ilaç varmı ? teşekkür ederim.
2 cevap
86 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Dermatoloji
Sayın ilgili, Burada bizler ancak genel bilgiler verebiliriz.Yoksa her hastanın durumu farklı olduğundan ,birine iyi gelen bir ilaç diğerine iyi gelmeyebilir.Dolayısıyla hastayı görmeden ilaç önermek doğru birşey değildir.Tekrar doktorunuza veya başka birine gitmenizi öneririm.Sağlıklar. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Mütehassısı) Cep tel:*** *** ** 11
23 Nisan 2009
TY
öncelikle cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. görüşleriniz teorik olarak doğru ama inanın en az 5 doktora ayrı muayine oldum hepsi de bahsi geçen ilaçları verdi . ben şunu öğrenmek istiyorum bu ilaçlara muadil başka ilaçlar varmı varsa bunların isimleri nedir ? ben sizin hastanız olsaydım bana lamisil ve oceral önerseydiniz bunlardan sonuç alamasaydık ne önerirdiniz ?
23 Nisan 2009
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Dermatoloji
Sayın ilgili, Her hastaya ikişer defa cevap versem ,ben başka hiç bir iş yapamam.Ayrıca muayene etmediğim hastaya ilaç öneremem.Sağlıklar.Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
24 Nisan 2009