Doktorsitesi.com

merhaba doktor bey ben bir ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum ilk iki hafta

NK

Nur*** K***

5 Ocak 2008
merhaba doktor bey ben bir ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum ilk iki hafta daha iyi olmama rağmen son iki haftadır eskisinden daha kötü kalça ve bacak ağrım var konturol tarihine daha var bu ağrılar normalmi yoksa tekrar aynı şeylerimi yaşayacağım ameliyatın başarısız olma ihtimali varmıdır üniversite hastanesinde özel ameliyat oldum ilginiz için teşekkürler iyi çalışmalar.
2 cevap
61 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Aybars Akkor

Op. Dr. Aybars Akkor

Beyin ve Sinir Cerrahisi
İlk fırsatta yeni bir bel MR'ı çektirin, sonuçları bana yollayın veya bana getirin. Dr Aybars AKKOR *** *** ** Faks:*** *** **
6 Ocak 2008
NK
iyi günler aybars bey ben 3 aralıkta bel fıtığı ameliyatı oldum. fakat ağrılarım geçeceğine arttı yeni bir emar çektirmemi önermiştiniz.çektirdim fakat doktorumda kaldı hafif bir bağ dokusunda yapışıklık olduğunu ameliyat yerime bir iğne yapılacağını bununda kesin sonuç olmayabileceğini söyledi 34 yaşında 60 kilo 1 çocuk annesiyim.ne yapmalıyım bu iğneyi yaptırmalımıyım.teşekkürler.
15 Ocak 2008
Op. Dr. Aybars Akkor

Op. Dr. Aybars Akkor

Beyin ve Sinir Cerrahisi
MR'ınızı doktorunuzdan alıp bana gösterin. Dr Aybars AKKOR *** *** ** Faks:*** *** **
21 Ocak 2008