Doktorsitesi.com

merhaba bir makale için organ bağışı, etik dini yaklaşımlar. beyin ölümüve

NS

Nur*** S***

19 Eylül 2007
merhaba bir makale için organ bağışı, etik dini yaklaşımlar. beyin ölümüve kadavradan organ bağışı hakkında kaynağa ihtiyacım var sizin mevcut makalenizi okudum. başka kaynak gönderebilirseniz çok sevinirim. nurhaksimsek80@hotmail.com
2 cevap
45 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Ayşe çitim Dontlu Oğuz

Uzm. Dr. Ayşe çitim Dontlu Oğuz

Aile Hekimliği
Sayın Şimşek Emekli olmadan önce 5 yıl boyunca Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesinin organ nakil koordinatörü olarak çalıştım. yazdığım makale PUB-MED'den araştırlmış birçok makalenin ve temel kitapların taranması, yine aynı zamanda bu konu ile ilgili kanunların araştırlması sonucunda ortaya çıkmıştır. Konu ile ilgili inter net adreslerini evdeki bilgisayarımdan bulup gönderebilirim ancak bunun için biraz zamana ihtiyaç var çünki tamirde. Kanunlarla ilgil olrak sağlık bakanlığını sitesine girerek kanun ve yönetmelikleri görebilirsiniz. Ayrıca Organ bağışı ile ilgili olarak İspanYa'da katıldığımız kursun birebir çevirisi Antalya'daki koordinatörarkadaşlar tarafından yapılarak bir ilaç firmasınca bastırılmıştır. Belkş ona ulaşabilirsiniz. Sağlıkı günler dileklerimle.Ayrıca bu önemli konuya önem verdiğiniz için de çok teşekkür ederim.
19 Eylül 2007
NS
Sayın hocam çok teşekkür ederim. Göndereceğiniz kaynakları bekliyorum. nurhaksimsek80@hotmail.com saygılarımla Nurhak Şimşek
22 Eylül 2007
Uzm. Dr. Ayşe çitim Dontlu Oğuz

Uzm. Dr. Ayşe çitim Dontlu Oğuz

Aile Hekimliği
evdeki bilgisayar tamir olur olmaz gönderiyorum. mail adresinizi de ayrıca kaydettim. iletileri cdontlu@superonline.com adresinden de gönderebilirim. sağlıklı günler dilerim.
26 Eylül 2007