Doktorsitesi.com

merhaba ben 23 yaşıdayım ve 3,5 yıldır polikistikover nedeniyle Diane35 adl

FD

Fer*** D***

18 Şubat 2010
merhaba ben 23 yaşıdayım ve 3,5 yıldır polikistikover nedeniyle Diane35 adlı ilacı kullandım,7 aylık evliyim .Adetimin ilk günü olan kan testi sonuçlarım şöyle;(RBC 4.86); (HGB 13.3);(HCT 40.8);(MCV 84);(MCHC 32.7);(RDW 14.1) ;(T3 3,51);(T4 1.05);(FSH 0.900);(LH 1.06) ;(PROLAKTİN 8.05) doktor yeterli bilgi sunmadı ve beni endişelendirdi,çocuk sahibi olmak istiyorum sizde bir değerlendirme yaparsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
2 cevap
37 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Selman Laçin
Prof. Dr. Selman Laçin
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Ferda Hanım, Ne kadar süredir ilaç kullanmıyorsunuz? FSH değeriniz düşük çıkmış ayrıca FSH ve LH testlerini kanamanızın 2. ya da 3.günü tekrar yaptırın ve bildirin lütfen.
18 Şubat 2010
FD
Doktor Bey,bu sonuçlarım Diane-35 kullanarak gördüğüm adetimin ilk gününde olan sonuçlarım.Doktor ilacı artık kullanma dedi ama ben ilaç kullanmayınca adetim 3-4 ay gecikiyor.Şu an hiç ilaç kullanmıyorum.Dediğiniz gibi önümüzdeki ay olursa adetimin 3. günü tahlil yaptırıp size bildireceğim.Devlet hastanesinde ayrı 2 doktora göründüm ve ikiside sonuçları görüp senin çocuğun olmaz diyerek beni çok endişelendirdi ve tedavide vermedi.Bekle 1 ay sonra gel dedi.Sizce durum nedir,ne yapmalıyım?
21 Şubat 2010
Prof. Dr. Selman Laçin
Prof. Dr. Selman Laçin
Kadın Hastalıkları ve Doğum
İlacı bıraktıktan sonraki kanamanızın 2. ya da 3.günü tahlil yaptırın görüşelim
22 Şubat 2010