AB
Soru Sahibi
14 Mayıs 2009 21:52

Merhaba, Banu Hn.Ben sizin Validebağ Hastanesi'nden bir hastanızım.Ama sanı

Merhaba, Banu Hn.Ben sizin Validebağ Hastanesi'nden bir hastanızım.Ama sanırım o hastaneden ayrıldınız, epeydir sizi bulamadım. Ben geçen sene bahar döneminde size geldiğimde bana Rosa teşhisi koyup Azitro tablet ve Imex merhem vermiştiniz. Bunları kullandım Imex'i halen kullanıyorum ve kuruluk haricinde çok memnunum. Ancak şu dönemlerde yine yüzümde yanma hissi ve özellikle burun ve yanaklarımda kızarmalar başladı.Tamamen kurtulmak için ne tavsiye edersiniz? Roza krem demeyin dahada azdırıyor..

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Berna Hanım merhaba, Ben bir süredir yalnız muayenehanede çalışıyorum. telefonum (*** *** **. Bu mevsimde havaların ısınması ve güneşin artması ile sizinki gibi cilt hastalıkları alevlenebiliyor. sabah evden çıkmadan ve öğlen dişarı çıkacaksanız yine çıkmadan 15 dakika kadar önce en az 30- 40 faktörlü bir güneş koruyucu sürmenizde fayda var. yeterli olmazsa tekrar muayene olmanız gerekebilir. Selamlarımla, Dr. Banu Serbes Kural

16 Mayıs 2009 15:15
AB
Soru Sahibi

Banu Hnm.,Öncelikle mesajımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bende bugün mecburen Medipol Hast.deki meslektaşınız Hülya Hn.a gittim. Monodox antibiyotik ve Finacea Jel yazdı ve 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi. Umarım iyi gelir, kendisi de aynı sizin söylediklerinizi bana önerdi, artık güneş koruyucusuz dışarrı çıkmayacağım. Telefonunuzu da not aldım çok teşekkür ederim, bu ilaçlarımı kullandıktan sonra size döneceğim. Çalışmalarınızdaki başarılarınızın da devamını dilerim, görüşürüz.

16 Mayıs 2009 20:44

Şimdiden geçmiş olsun. Dr. Banu Serbes Kural

19 Mayıs 2009 16:57
Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
Uzm. Dr. Banu Serbes Kural Dermatoloji

Yazar toplam 726 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
İsotrexin kullaniyorum Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
Atopik dermatit? Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
6 YILDIR BİTMEYEN KAŞINTI Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
Ayak tabaninda kahverengi leke Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
Dermatoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Elif Gökçe
Uzm. Dr. Elif Gökçe Dermatoloji
Etiketler
Kızarıklık
Facebook Twitter Instagram Youtube