Doktorsitesi.com

Korkuyorum.Karın içi gebeliği olabilir mi?

AT

Ada T***

22 Haziran 2020
Ömer Bey öncelikle sorularıma usanmadan cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. En son ilişkimin üstünden 22 hafta geçti. İlişkiden 16 hafta sonra kanda gebelik testi yapıldı negatifti. Ultrasonda da 16. 20. ve 21. haftada gebelik gözükmedi. Ama şu an kafama abdominal gebeliği taktım. Karnımın sağ üstünde ağrı, kaşıntı ve sıcaklık var şu an. Eğer gebelik karaciğere yakınsa ya da karnın herhangi bir yerindeyse bu kısım şişer mi? Ayrıca ilişkidem 4.5 hafta sonra karaciğer mide vs. usg ile bakıldı. Her şey temizmiş. Abdominal gebelik olabilir mi? Kan testi ölçülürken hata yapılmış olabilir mi?
4 cevap
298 görüntülenme

Cevaplar (4)

Doç. Dr. Ömer Demirtaş
Doç. Dr. Ömer Demirtaş
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Cevabını kendiniz verdiniz. Bakıldı diyorsunuz. Bebek olsaydı çok rahat görülürdü. Demek ki yok. Korkmayın. Rahat olun. 20 hafta bebek görülmeyecek kadar küçük olmaz.
22 Haziran 2020
AT
karnımın sağ tarafı şiş ve ağrıyor. sağ yumurtalıkta 28mm lik kist var ve adet günüm geldi o karnın sağ tarafını komple şişirir mi
23 Haziran 2020