Doktor bey merhaba ben 19 yasinda bayan hastayim,kalp hastaligim yok ekom normal(min my ty)ekstrasistol sorunum var,yakin zamanda doktora gittim holterde 10 adet,reflum ve panik atagim var,dun mide bagirsak konusunda cok sorunlu bir gundu,gaz problemim vardi adet donemim de yaklasmisti,adim basi ekstrasistol oluyordu fakat gece yatinca carpinti ekstrasistol vs daha cok artti ve bir an kalbim saniyede 100 kez atiyor cirpiniyor gibi hissettim 30 saniye devam etti hemen aritmi(af dahil)tespit eden tansiyon aletiyle olctum 11 e 7 nabiz 70 fakat duzensiz ritim isareti vardi,2.de olctugumde yoktu bu sefer ben panik yaptim tansiyonum nabzim firladi ,bu yasadigim af veya vt olabilir mi ilk kez yasadim.tekrar doktora mi gitmeliyim?kurdesen oldugum icin ilac iciyordum ona ragmen bunu yasadigimda durumum kotulesti lutfen yardim edin.
bu yasadigim af veya vt olabilir -hayır tekrar doktora mi gitmeliyim? sıze gereken testler yapılmıs problem yok sağlıklı kısılerde olabılecek sayı sıklık tur erken atımlar dıkkate deger tedavı gerektırır seyler degıl bol sıvı az çay kahve
Yanıtınız için çok teşekkür ederim doktor bey,danışmak istediğim ufak bir konu daha var dün gece yaşadığım kısa süreli kalpte aralıksız derinden gelen araliksiz bozuk ritim titreşim-çırpınma atağı mide bağırsağa bağlı olabilir mi?bende dispepsi şüphesi de var,her gece bağırsaklarımda sıkışma midemde şişkinlik yaşarım,ekstras.sorununu sabahları pek yaşamam,dün geceki sorun yerimde doğrulunca azalarak geçtiği için hazımsızlık yüzünden olmuş olabilir mi çünkü çok sıkıntılı bir anımda yaşadım,bir de alette daha once yine duzensiz ritim isareti gormustum saniyelik ekstras.olup bittikten sonra gidip bakmistim,dun de ekstras.olup bittikten sonra boyle degisik bir atak yasayinca baktim,o isareti gordum fakat pat veya af olsaydi bir ay once holterde cikar miydi?
pat veya af olsaydi bir ay once holterde cikar miydi?-- evet bol sıvı lifli gıda probiyotik çay kahveden uzak kalmak bol yuruyus
Tekrar tesekkur ederim.
.