Kızlık zarı yırtılması
AK
Ays*** K***
3 Eylül 2020
Hocam merhabalar. Benim kızlık zarım yarı esnekmiş ve sağ tarafta kaideye uzanmayan ufak bir yırtık varmış ama ilk ilişkiden sonra kanama göremedim. Yaklaşık 2 ay sonra ilişki sırasında bir kuruluk yaşadım ve sürüntü şeklinde kanama olmuştu ve ertesi gün de ilişkiden sonra öyle kanama olmuştu. Kaideye uzanmayan yırtıklarda kanama olmaz mı hocam bu durum normal midir? Ya da 2 ay sonra olan kanama kızlık zarına mı aittir yoksa kuruluktan dolayı mı olmuştur? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
2 cevap
430 görüntülenme
Cevaplar (2)

Op. Dr. Hüseyin Pehlivan
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba Esnek zarlarda kanama gorulmeme oranı yüzde 30 dur.2 ay sonraki kanamanın muhtemelen kuruluğa bağlı sürtünme kanamasidir
11 Eylül 2020
AK
Esnek zar oranı kaç peki hocam? Tüm kadınlarda kanama görülmeme oranı mı %30 yoksa sadece esneklerde görülmeme oranı mı %30?
13 Eylül 2020

Toplam Cevap
491