Doktorsitesi.com

Kaşıntı cildiye

Zey*** Ö***

5 Ocak 2021
Merhaba benim bacaklarımda kaşıntılarım var ve kaşıdıkça içten oluşan kırmızı benekler ve yanma hissediyorum ama kaşınmayı durduramıyorum canım acısada yardımcı olur musunuz ne hastalığı olabilir
2 cevap
179 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Dermatoloji
Sayın ilgili, Eğer bacaklarınıza ağda yapıyorsanız , şikayetiniz kesin olarak buna bağlıdır.Yani ağda yapmaktan vazgeçerseniz, şikayetiniz kendiliğinden geçer. Vazgeçmezseniz , ne sürerseniz sürün , geçmez. Eğer ağda hiç yapmıyorsanız, teşhis koyabilmem için sizi muayene etmem gerekiyor. Sağlıklar. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Müt.)
17 Ocak 2021
Ağda yapmadığım zaman da böyle kırmızı kırmızı döküntülü kızarıklar var kaşınmıyor ama cildim sivilce gibi ama soyuluyor döküntü gibi oluyor
20 Şubat 2021
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Dermatoloji
Daha evvel size cevap yazmıştım.Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Eğer ağda yapmadan bunlar oluyorsa , size yardımcı olabilmem için , mutlaka sizi görmem gerekiyor. Gelemeyecekseniz, artık bana yazmayın.
21 Şubat 2021