Doktorsitesi.com

kasık ve mide karın ağrısı

Naz*** ç***

16 Mart 2021
merhaba 2020 kasım ayında berı sağ kasık ağrım var.ultrason kan idrar gaita test yapıldı bırsey gorunmedi gaitada kan vardı doktor onemlı oranda degıl dedi basurum vardı belkı ondandır dedim mıdem de ağrıyordu mıde ilaçları kullandım bır ara geçtı ara ara tekrarladı hem mıde karnın alt bölumleri yanma sızı şeklinde geğırme ve gazım fazla sabaha karşı aynı saatlerde tuvaletim gelınce rahatsız ediyor boşaltma ihtiyacı duyuyorum ara ara duzelıyor şimdi belım kuyruk sokumu bölümü ve sağ bacagımda ağrıyor ayrıca bel fıtığım var sağ kasık tarafında bır noktadan çıkıyor ağrı sankı acı var orada doktora gıtmeye bu sıralar korkuyorum salgından dolayı bıtkısel çaylar ve sıcak su torbasıyla ıdare ediyorum bu konuda bılgılerınıze ıhtıyacım var.
2 cevap
981 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Muammer Kara
Prof. Dr. Muammer Kara
Dahiliye - İç HastalıklarıGastroenteroloji
Geçmiş olsun Büyük abdest alışkanlığında değişiklik var mı? Şikayetleriniz açken mi daha çok rahatsız ediyor yoksa yemek sonrası mı? Ağrınız uykudan uyandırıyor mu? Büyük abdest yapmakla şikayetleriniz azalıyor mu?
16 Mart 2021
ilginiz için teşekkur ederim buyuk abdestimde arada değişiklik oluyor stres yaptığımda kabız olmuyorum nadır, genelde yumuşak stres yapınca ishal gıbı her sabah aynı saatlerde bağırsak dolu olunca. sabah açken daha iyiyim ama tokken özellikle yoğurt patates gibi zararsız gıda tuketırsem rahatım karnımın alt bolgesi yanıyor gibi daimi sancıyor ayakta fazla kalınca gezince idrarım sarı ve bacak ağrım oluyor bırde hepatıt b rahatsızlığım var altı ayda bır kontrola gıtmem gerekıyor degerler için gıdemediğimden altı ayı geçtı onunlada ilgisi varmıdır ayrıca kemıklerimde kaburgalarım sızlıyor kemıklerim zayıf 62 yaşında bayanım ayrıca sol böbrekte yıllardır uyuyan buyuk taşım safrada polıp bırde sımdıkı karın ve mıde rahatsız olup hastaneye gidememem bende psıkolojık durum yaratmış olabılır kendımı dınlıyorum mıdem için bıtkısel otlar içiyorum kudret narı kullanıyorum yapacak bır seyım yok sızı çok meşgul ettim tekrar teşekkur ederim. saygılarımla böyle bır zamanda hastalarınıza boyle ilgi göstermeniz taktıre deger. Bu arada uykum guzel geceleri rahatsız etmıyor sabah kalkmadan oluyor. Buyuk abdest yapınca sabah bıraz rahatlıyorum ama karnın alt bolgesinde yanmayı hıssedıyorum.
17 Mart 2021
Prof. Dr. Muammer Kara
Prof. Dr. Muammer Kara
Dahiliye - İç HastalıklarıGastroenteroloji
Tekrar geçmiş olsun Şikayetleriniz İBS ile uyumlu ancak sizin yaşınızda bu tanıyı koymadan önce mutlaka kolonoskopi yapılmalıdır.
17 Mart 2021