kc
Soru Sahibi
23 Aralık 2021 00:38

Karaciger enzim

Sayın Muammer hocam haziran ayında kalbime stent takıldı 48 yaşındayım dolayısıyla plavix ator coraspin norvasc ilaçlarını kullanıyorum temmuz ayında yapılan kan tahlillerimde ast alt ggt değerleri normal iken Ekim ayında yapılanlardan alt 84 yuksek cikdi ast ise normaldi ultrason çekildi grade 1 yağlanma ve hemanjiom tespit edildi Ator 20 mg lik ilacı 10 mg düşürdük dün yapılan kan testinde alt 60 olarak geldi ast yine normaldi acaba alt nin tek başına yükselmesi ilaçtan mi yoksa karacigerimde iltihabı var kolesterol değerlerim normal kilom 64 tedirgin oldum hocam ne yapmalıyım saygilarimla

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Doç. Dr. Muammer Kara
Doç. Dr. Muammer Kara
Dahiliye - İç Hastalıkları , Gastroenteroloji

Geçmiş olsun, ilaç ilişkili olabilir, bu değerler telaşlanacak değerler değil. Bir hafta sonra tekrar baktırırsınız.

23 Aralık 2021 17:41
Doç. Dr. Muammer Kara
Doç. Dr. Muammer Kara Dahiliye - İç Hastalıkları , Gastroenteroloji

Yazar toplam 1285 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Sağ karın boşluğunda Ağrı Doç. Dr. Muammer Kara
Mide bulantısı Doç. Dr. Muammer Kara
Karaciger enzim Doç. Dr. Muammer Kara
DELTACORTRİL Doç. Dr. Muammer Kara
Tahlil, mr, ibs Doç. Dr. Muammer Kara
Gastroenteroloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Prof. Dr. Mustafa Güçlü Gastroenteroloji
Uzm. Dr. Mahmut Öztürk Gastroenteroloji
Prof. Dr. Barış Yılmaz Gastroenteroloji
Doç. Dr. Osman Özdoğan Gastroenteroloji
Doç. Dr. Resul Kahraman Gastroenteroloji
Facebook Twitter Instagram Youtube