Doktorsitesi.com

Karında batma ve ağrı

ÖK

Özl*** K***

15 Mayıs 2021
Merhaba Hocam. Ben 34 yasindayim. Benim yaklaşık 2 aydır karın bölgemde bazen kasık kısmında yani tam anlayamıyorum batma ve ağrı oluyor. Tuvalet alışkanlığım aynı sikinti yaşamıyorum. Yaklaşık 3 hafta önce karnımda ağrıyla uyandım biraz kivrandirdi beni. Onun dışında ara ara ağrım oluyor özellikle batma. Kadın doğuma gitmiştim 1 ay öncesinde yumurtaliklarimda kist olabilir diye ama bir sıkıntı görünmedi. Dahiliyeye gittim biyokimya tahlili yaptırdı bir tek d vitamini dusuk 10 çıktı. Henüz tekrar doktora gidip gösteremedim sonuçları . Batın ultrason istedi ama haziran ayına gün verdiler. Acaba sıkıntı ne olabilir.
2 cevap
285 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Muammer Kara

Prof. Dr. Muammer Kara

Dahiliye - İç HastalıklarıGastroenteroloji
Geçmiş olsun Uykudan uyandıran şikayetleri önemsemek ve araştırmak gerekir. Şikayetleriniz büyük abdest yapmakla azalıyor mu?
15 Mayıs 2021
ÖK
Teşekkürler Doktor bey. Hayır herhangi bir azalma olmuyor. Genellikle adet öncesi oluşan batma ve ağrı tarzinda ağrılar oluyor. Bazen sağ tarafta bazen de sol tarafta yoğunlaşıyor. Sizce batın ultrason için 1 ay beklemem doğru olur mu yoksa özele gidip hemen baktirmamda fayda mi var.
16 Mayıs 2021
Prof. Dr. Muammer Kara

Prof. Dr. Muammer Kara

Dahiliye - İç HastalıklarıGastroenteroloji
Tekrar geçmiş olsun Ağrılarınız devam eriyorsa bir ay kısa bir zaman değil, beklemeden US yapılsa iyi olur.
16 Mayıs 2021