TA
Soru Sahibi
5 Eylül 2021 22:27

Karaciğer büyümesi

WBC Referans Aralığı 3.91-8.77 0.9 - 4 1 Eylül 2021 Değer 10.71 10^9/L EOS% 0.3% MO# 0.56 LY% 20-50 20.7% MO% 3-12 5.2% RBC 4.03 - 5.48 5.73 10^12/L HGB 11.9 -15.4 17.0 g/dL 48.2 % 84.1 fL HCT 36.2 - 46.3 MCV 80-93.6 22:01 4.5G 27 Tahlillerim Tümü COVID-19 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BEYŞEHİR DEVLET Tam Kan Sayımı (Hemogram) 6 Değer Referans Dışı Referans Aralığı 26.5 - 31.4 31.8-31.8 Değer 1 Eylül 2021 i İşlem Adı MCH 29.7 31,4 MCHC 35.3 g/dL Napmam lazim doktor bey

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Prof. Dr. Ali Başçı
Prof. Dr. Ali Başçı
Dahiliye - İç Hastalıkları , Nefroloji

Ben bu bildirdiğiniz hemogram sonuçlarında patolojik bir durum seçemedim. Tabii her laboratuvar bulgusu gibi doğru değerlendirme sizi klinik olarak görmüş belirli ön tanılarla bu tetkikleri yaptıran meslektaşımızın olacaktır. İyi günler

11 Eylül 2021 13:48
Prof. Dr. Ali Başçı
Prof. Dr. Ali Başçı Dahiliye - İç Hastalıkları , Nefroloji

Yazar toplam 7175 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Tahlil Sonuçları Prof. Dr. Ali Başçı
Tahlil Sonuçları Prof. Dr. Ali Başçı
Böbrekte kist Prof. Dr. Ali Başçı
Böbrek nakli kreatinin Prof. Dr. Ali Başçı
Böbrek hastalığı Prof. Dr. Ali Başçı
Nefroloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube