Doktorsitesi.com

Kaca icinde agrilar

HK

Hul*** K***

5 Mayıs 2019
Bunyamin Bey sag kalca eklem icinde agri var.yorgun olunca artiyor.daha once ortapedi doktoruna gittik.eklem arasinda sivi olabilir dedi fakat bir cozum bulamadi.burusella testi yaptirdik.negatif cikti.romatolojik bir hastalik midir ona gore gelelim muayeneye.
2 cevap
60 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Bünyamin Kısacık

Prof. Dr. Bünyamin Kısacık

RomatolojiDahiliye - İç Hastalıkları
MERHABA Yaşınızı yazmamışsınız. Ancak kalça ekleminde ısrarcı olan özellikle de 3 ayı geçen bizim için önemlidir. sabah ağrısı, hareketle azalan kalça ağrısı durumunda romatoloji uzmanına başvurmanız uygun olacaktır.
7 Mayıs 2019
HK
29 yasindayim 3 aylik hamileyim.1 yildan daha fazladir var agri.yaz tatilinde siddetlendi sonra duruldu simdi tekrardan basladi.pazartesi gunu gelmeyi dusunuyorum.fakat bebek icin sikinti olur mu.yazin cekilmis emar filmi var.
7 Mayıs 2019
Prof. Dr. Bünyamin Kısacık

Prof. Dr. Bünyamin Kısacık

RomatolojiDahiliye - İç Hastalıkları
Merhaba Hamilelik halinde röntgen çekilemez ancak gereklilik halinde mr ile tekrar bakılabilir. elinizdeki filmlerle beraber gelirseniz iyi olur. geçmiş olsun
13 Mayıs 2019